Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

* 2e Popronde Woerden

zo 29 september 2019

zie onder * meer info volgt

Popronde op zondag 29 september in Woerden.

Rondreizend festival trapt af op 12  september, en doet op zondag 29 september in Woerden aan. Doetinchem wordt toegevoegd aan het tourschema, dat eindigt op 30 november in de Melkweg in Amsterdam. De selectie voor Popronde 2019 wordt op 30 april bekendgemaakt via 3FM.

De Popronde, het grootste reizende festival van Nederland, maakte vandaag de data voor de editie van 2019 bekend. Van 12 september tot en met 30 november tourt de karavaan met talentvolle artiesten door het hele land. Op zondag 29 september zal het festival de cafés, podia, musea en andere bijzondere plekken in Woerden weer overnemen, en omtoveren tot festivalterrein.

 

De Popronde presenteert jaarlijks circa 140 Nederlandse acts en artiesten die ‘ertoe gaan doen’. Nu grote namen als Kensington, Racoon, Rondé, HAEVN, Jeangu Macrooy, EUT en Chef’Special reisden voor ze doorbraken mee met de Popronde, en speelden in je favoriete kroeg in jouw eigen stad!

 

De eerste editie van de Popronde in Woerden was er één waar we nog vaak aan terug denken. Het was heerlijk weer, de terrassen waren vol en er waren veel muziekliefhebbers op de been.

Er waren 30 optredens in o.a. een kerktoren, de bibliotheek, winkels en natuurlijk de horeca van Woerden. Een tweede editie zit er aan te komen.

De ambitie van dit jaar is om nog meer optredens in nog meer locaties te programmeren.

Het gaat weer een feest worden!


Locatie

Centrum Woerden en horeca


Kult Kompagnie

Kult Kompagnie

  • Meer informatie over Kult Kompagnie vindt u in de cultuurmap: Kult Kompagnie
  • Bezoekadres: Ladogameer 17, , 3446 JA Woerden
  • Contact: Mark van Leeuwen , voorzitter | 0645420705 | info@kultkompagnie.nl