Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

29e Nationaal Veteranentreffen

za 21 september 2019

Vanaf 11.00 uur t/m 17.00 uur . Motoren en extra aandacht besteed aan schonere brandstoffen

Nationaal Veteraan Treffen plaats. Tradtiegetrouw een spektakel waar vele duizenden (berijders van) klassieke twee- en driewielers op af komen! Met de Kaasrit, onderdelenbeurs, ‘best in show’-verkiezing met mooie prijzen, presentaties van de merkenclubs en de andere vertrouwde ingredienten.

Dit jaar maken wij een start met het ‘groener’ maken van het evenement. Schone brandstoffen voor met name klassieke tweetakten worden gedemonstreerd en zijn die dag ook volop beschikbaar. Deelnemers aan de Kaasrit, worden aangemoedigd hier zoveel mogelijk gebruik van te maken! Klassiekers veroorzaken nogal 'ns de nodige rookpluimen, maar daar kunnen we met dit initiatief iets aan doen en bovendien is het voor de vrijwilligers en bezoekers ook prettiger ......

 

Het verduurzamen van het evenement beperkt zich overigens niet tot het promoten van alleen schone brandstoffen: ook alle plastic bekertjes, roerstaafjes, snackschaaltjes, etc. worden waar mogelijk vervangen door milieuvriendelijker artikelen. En natuurlijk wordt iedereen aangemoedigd om na consumptie al het afval zoveel mogelijk gescheiden in de aanwezige containers te deponeren. Zou dit gaan lukken? Dan levert het Nationaal Veteraan Treffen samen met de talloze bezoekers dit jaar een serieuze bijdrage aan het groen blijven van het "Groene Hart"!

 

En... noem het toeval of niet, maar op deze dag is het ook World Cleanup Day! Een mooie reden om ervoor te zorgen dat het Nationaal Veteraan Treffen, samen met alle deelnemers en bezoekers, hier z'n steentje aan bijdraagt!

 

Overigens, komt u niet met uw twee- of driewieler naar het evenement? Doe dan slim en ga niet met de auto maar neem de trein. Het station Woerden ligt op 5 minuten lopen van het evenement. Dat scheelt parkeeroverlast en is ook nog 'ns duurzaam!

 

Ook tijdens de komende editie zullen er weer een of meer blikvangers zijn.


Locatie

Exercitieveld oostsingel 3441 GB Woerden


a: algemeen Evenementen

a: algemeen Evenementen