Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Stadsgolf Woerden

za 14 september 2019

inschrijven verplicht, kosten deelname en aanvangstijd onbekend. kijken kan gratis denken wij.

zaterdag 14 september 2019 is het weer zover. StadsGolf is een evenement dat klein begon en in de loop der jaren is uitgegroeid tot een belangrijk event op de evenementenkalender van het Groene Hart

 

Georganiseerd door GildePatroons meer info: zie website

 

Een genoeglijke dag hebben op zich is al bevredigend, maar graag benoemt Ondernemersclub Gildepatroon ook de achterliggende doelstelling van het StadsGolf: verbreding en versterking van het persoonlijke en zakelijke netwerk van alle deelnemers. Het draait immers om ondernemer nietwaar? Ieder jaar is anders, want elk jaar wordt er weer genoeg inspiratie opgedaan voor het volgende jaar. Het kan altijd beter en anders. Maar ook dit jaar komt het weer meesterlijk voor elkaar!

 

 

Stadsgolf is te vergelijken met Pitch & Putt.  De banen die uitgelegd zijn hebben een maximale lengte van 100 meter. Spelers dienen over een golfvaardigheidsbewijs te beschikken, inschrijfgeld te betalen en zich te houden aan het golfreglement m.b.t. de regels in de baan. Het uitgestippelde parcours beschikt over voldoende puzzelmomenten voor iedereen. Uitdagingen genoeg dus! Iedere golfliefhebber komt redelijk aan zijn of haar trekken.


Locatie

Woerden Centrum & Wijkpark Molenvliet.


a- algemeen - sport

a- algemeen - sport