Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

CinemaPlus: Beautiful Boy

di 15 januari 2019

Aanvang: 14.00 uur/Prijs: € 8,00. film over hoop en onvoorwaardelijke liefde. Engelstalig debuut regisseur Felix van Groeningen

Met onze CinemaPlus middagen kunt u een keer per maand op een rustige dinsdagmiddag naar een goede film. Ideaal als u 's avonds liever de deur niet uit gaat, en overdag de tijd heeft.

Met extra een kopje koffie of thee met wat lekkers vooraf, Zaal open: 13.30 uur.

 

Beautiful Boy

Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in.

David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

 

In zijn Engelstalig debuut, verbaast regisseur Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid der Dingen) eens te meer met een ontroerende film over hoop en onvoorwaardelijke liefde. Hij kon daarvoor rekenen op topacteur Steve Carell (The Big Short, Little Miss Sunshine) en rijzende ster Timothée Chalamet (Call Me by Your Name, Interstellar).

 

Naast zijn trouwe bondgenoten, zoals cinematograaf Ruben Impens en editor Nico Leunen, werkte van Groeningen voor het eerst samen met Plan B Entertainment, het inmiddels legendarische productiehuis van Brad Pitt dat eerder al tekende voor moderne klassiekers als 12 Years a Slave, The Big Short en Moonlight.

 

Beautiful Boy werd op zondag 4 november als eerst vertoond tijdens onze SneakPreview. De bezoekers gaven de film maar liefst 4 van de 5 sterren!

 

  • Cast & Crew; Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney
  • Regie; Felix van Groeningen
  • Lengte; 2 uur 25 (inclusief pauze)

LET OP: Deze film is voor 16 jaar en ouder., legitimatie verplicht.

 

Op dinsdag 15 januari staat naast Beautiful Boy ook Bohemian Rhapsody op het programma.
 


Locatie

AnnexCinema, Rosmolenlaan 1, Woerden


Annex cinema

Annex cinema

  • Meer informatie over Annex cinema vindt u in de cultuurmap: Annex cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl