Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Groene Hart Festival

za 11 mei 2019

van 14:00 tot 23:00 uur/v.a. € 19,75.: diverse live-acts en vele bekende DJ's.

Het strand aan de Cattenbroekerplas biedt de bezoekers het ultieme festivalgevoel in een intieme setting.  Kom jij ook weer dansen met je voeten in het zand en de zon op je bol?

Het ultieme feel good festival trakteert je op een mix van 90's en 00's, guilty pleasures, Nederlandstalige meebrullers, glitter disco, glijdende hiphop, pop, rock en dampende House beats door diverse live-acts en vele bekende DJ's.

 

Programma

De eerste top-act op het hoofdpodium zijn de Dirty Daddies.

De wervelende show van de witte brigade op zaterdag 11 mei 2019 naar het Groene Hart Festival komt! Met hun explosieve energie, 'alles to the max' instelling en 120 hits in 120 minuten gaat dit hét feest worden waar je nog dagenlang van bij zult moet komen. Strik je veters, schraap je keel en let's get dirty!

 

 

 

Ticket
Loyal Fan Ticket €19.75*
Regular Ticket  €24.75*
*Inclusief €2.25 service kosten

BESTELLEN
 

 

Bereikbaarheid

  • Openbaar vervoer

Station Woerden heeft directe aansluitingen met de bus en trein naar alle grote steden. Kijk op www.9292.nl voor de actuele tijden. Vanaf het station rijden er bussen nabij het festivalterrein (Zeeweg 1, Woerden).

  • Met de auto

Heb je een BOB gevonden? Vertel hem of haar dan dat het navigatieadres 'Zeeweg 1, Woerden' is. Neem op de A12 afslag Woerden en volg daar de verkeersborden (P-borden Groene Hart Festival). Tegenover het festivalterrein wordt een GRATIS parkeerterrein ingericht voor bezoekers van het festival. Parkeren in de wijk is op last van de politie en gemeente niet mogelijk en de toegangswegen naar de wijk zijn afgesloten. Let op: er worden deze dag boetes uitgedeeld dus wees gewaarschuwd!


Locatie

Strand Cattenbroekerplas Woerden


a: algemeen Evenementen

a: algemeen Evenementen