Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Open repetitieavond

wo 16 januari 2019

Toegang gratis

Zing je met ons mee?


Wat is er nu gezelliger en ontspannender dan lekker zingen? Meer dan 1,3 miljoen Nederlanders zingen individueel of in koorverband. Een leuke laagdrempelige manier om te ontspannen en samen muziek te maken. Met het nieuwe jaar in het zicht is dit misschien wel de tijd om een goed voornemen waar te maken. Kom je meezingen?

 

Het Chr. Oratoriumkoor Woerden houdt op 9 en 16 januari 2019 open repetitieavonden. Je bent dan welkom om, geheel vrijblijvend, met ons mee te zingen en te ervaren hoe leuk het kan zijn om samen te zingen. Jong, wat ouder, het maakt niet uit. Als je maar zin hebt in zingen.


Je wordt niet in het diepe gegooid. We leggen alles uit en helpen je om wegwijs te worden in alle noten. We beginnen de repetities met opwarmoefeningen om de stem op te warmen. Daarna zingen we wat uit onze vaste inzingbundel of gaan aan de slag met het repeteren van nieuw repertoire. Je staat er niet alleen voor. Als je noten kunt lezen is dat een voordeel maar persé nodig is het niet. Al doende leert men.


We zijn nu een aantal stukken aan het instuderen van componisten uit de Engelse romantiek. Elgar, Stanford, Wesley, Wood. Maar ook Nederlands 20-ste eeuwse componisten als Strategier, de Klerk, Andriessen. De zoete traditie van Engelse bodem versus de rauwe nuchterheid uit Hollandse klei ontsproten. Een zeer gevarieerd programma wat niet moeilijk is om mee te zingen. Er staat een concert gepland medio mei 2019. Misschien zing je dan wel mee?


Begint het te kriebelen? Start dan met een goed voornemen om te gaan zingen. Je bent van harte welkom op woensdagavond 9 en/of 16 januari om 20.00 tot 22.00 uur in de Maranathakerk in Woerden. Wil je vooraf meer informatie? Kijk op www.cowoerden.nl of stuur een mail naar info@cowoerden.nl.


Locatie

Maranathakerk, Molenvlietbaan 10
Woerden


Website: Open repetitieavond


Christelijk Oratoriumkoor Woerden

Christelijk Oratoriumkoor Woerden