Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

* Anne van Delft - De Derde Naam.

do 21 maart 2019

aanvang 20.30 uur/€ ,- : een indiaanse vertelling is de basis voor een intiem steeds veranderend verhaal. Want hoe doe je dat, je derde naam kiezen?

Op de eerste dag van de lente, komt Anne van Delft terug naar de Wilde Weg.

Wie vorig jaar 'BAHRAM en de zeven gezichten van de liefde' meemaakte weet genoeg: Anne is al een stevig leven lang vertelster en heeft een sterke eigen stijl waarin ze grote verhalen van grote volkeren met een eigenzinnige, persoonlijke stem dichtbij haalt.

 

DE DERDE NAAM vindt zijn wortels in een indiaanse vertelling. Onze eerste naam krijgen we van onze ouders, de tweede vormen we door onze uitdrukking in de wereld, de derde naam kiezen we voor onszelf als we ontdekt hebben wat onze werkelijke bestemming is. Anne is al een tijd op zoek naar haar derde naam en daagt ons graag uit in dat avontuur. Nieuwe lente, nieuw geluid. Een intiem verhaal dat steeds weer verandert.

 

Er is een Indiaans verhaal dat zegt: je eerste naam krijg je van je ouders, je tweede naam verdien je door wat je doet en aan de wereld laat zien, maar je derde naam, die kies je zelf. Ik maak daar een voorstelling over. Ik merk verandering aan de buitenkant, maar die aan de binnenkant, die vind ik het spannendst. Een soort innerlijke metamorfose die je zelf in gang moet zetten. En die vrijheid en inzicht brengt, plezier, schoonheid en magie. Maar hoe doe je dat, je derde naam kiezen?


Locatie

De Wilde Weg Dorpstraat 33 in Linschoten


De Wilde Weg Theater/ Expositie

De Wilde Weg Theater/ Expositie