Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

GouweHart Orkest - Feestelijk concert

za 8 december 2018

aanvang 20.00 uur/ € 12,- (kinderen t/m 14 gratis) concert waarin Bach en Mozart centraal staan m.m.v. Valle Gonzalez, Anna Britala en sopraan Luc Ket

eerste jubileumjaar.
Het semiprofessionele orkest heeft in de afgelopen vijf jaar de klassieke muziekliefhebbers van Gouda overtuigd dat door de samenwerking van professionele aanvoerders met vergevorderde amateurs, een hoge kwaliteit en een lage toegangsprijs gecombineerd kunnen worden.  

U kunt dat zelf ervaren :

 

U hoort dan Brandenburg 3 van Bach, dat alleen uitgevoerd kan worden met een sterke violengroep. In dit concert ook een prominente rol voor de hobo, gespeeld door Valle Gonzalez, met het beroemde hoboconcert van Marcello en het dubbelconcert voor hobo en viool van Bach.

De soloviool daarin wordt gespeeld door concertmeester Anna Britala, die inmiddels de grotere podia heeft bereikt. Daarom is dit haar afscheidsconcert bij het GouweHart Orkest. Wie Anna eerder heeft horen soleren, weet dat dit een muzikaal feestje wordt. Anna kan nu nog één keer beluisterd worden voor de bescheiden toegangsprijs van 12 euro.

 

Verder kunt u onder meer nog Cassation beluisteren, ongelofelijk knap door Mozart geschreven op 13-jarige leeftijd. Houdt u meer van vocale muziek, dan wordt u verwend met sopraan Luc Ket, die van fluweel tot spetterend vier fenomenale aria’s van Mozart zingt.

U kunt meer lezen op www.gouwehartorkest.nl of www.facebook.com/gouwehartorkest


Reserveren wordt sterk aangeraden: gouwehartorkest@gmail.com
 


Locatie

Opstandingskerk Wilhelminaweg 8 Woerden


Galerie achter glas

Galerie achter glas