Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

DO: Mijn kleine Huis, Theatertour

do 13 december 2018

aanvang 20.15 uur/ € 18,50; Dichtbij en intiem, groots en meeslepend.

 MIJN KLEINE HUIS THEATERTOUR

Dichtbij en intiem, groots en meeslepend

Al eerder zong ze repertoire in het Nederlands, maar nooit stond haar tour volledig in het teken daarvan. In dit akoestische optreden speelt DO samen met haar muzikanten nummers van het album ‘MOMENTUM’. Haar meest persoonlijke album ooit, waarvan de basis ligt bij haar deelname aan het populaire TV programma De Beste Zangers van Nederland. Daarin zong zij meerdere malen in haar moerstaal en dat beviel haar meer dan goed. Op ontdekkingsreis door haar gevoelsleven kwamen tijdens een writingcamp in Frankrijk tientallen prachtige, intieme songs tot leven en 11 daarvan zijn te vinden op het nieuwe album.

Naast DO’s persoonlijke favorieten, zullen ook de bekende nummer 1 hits VOORBIJ (duet met Marco Borsato) en HIJ GELOOFT IN MIJ klinken. Zing mee met LAAT ME, en laat je ontroeren door LIEFDE VAN LATER en ZEG ME DAT HET NIET ZO IS (uit The Passion 2011) tijdens deze bijzondere avond in het theater.

 

DO speelt samen met haar muzikanten materiaal van haar meest persoonlijke Nederlandstalige album ooit: ‘MOMENTUM’. Dichtbij en intiem, groots en meeslepend.

 

DO
Artiest
ZANGERES | PRESENTATRICE
OUT NOW, de single Degene die Gaat, nu verkrijgbaar op iTunes (https://apple.co/2IiTDDK) en Spotify!


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Klooster | Theater

Klooster | Theater