Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Live-registratie: André Rieu - Nieuwjaarsconcert 2019

vr 11 januari 2019

aanvang 19.00 uur / €17,50 inclusief een glaasje prosecco en een hapje.

André Rieu, één van Nederlands bekendste muzikanten, keert terug bij AnnexCinema met een grootse nieuwe productie tijdens nieuwjaar 2019!

De Koning van de Wals, André Rieu, brengt miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in Sydney, Australië.

André Rieu zal als nooit tevoren een feestelijk concert presenteren, live opgenomen in het prachtige Town Hall in Sydney.

 

Vergezel de Maestro, André Rieu, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen! Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar!

Neem plaats in een comfortabele bioscoopstoel en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Geniet van backstage-toegang, interviews met André en zijn speciale gasten, muzikale favorieten en nog veel meer, exclusief in de bioscoop.

 

Presentatie

De avond wordt gepresenteerd door ITV’s Charlotte Hawkins, een bekend gezicht voor iedereen die elk jaar in juli geniet van het Maastricht concert van André.

 

Zie André en zijn Johann Strauss Orchestra in Sydney op het witte doek voor een onvergetelijke bioscoopervaring. Zijn 2019 Nieuwjaarsconcert is slechts twee dagen te zien op vrijdag 11 en zondag


Lengte 2 uur 30 (inclusief pauze)
Kijkwijzer


Locatie

AnnexCinema, Rosmolenlaan 1, Woerden


Annex cinema

Annex cinema

  • Meer informatie over Annex cinema vindt u in de cultuurmap: Annex cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl