Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Magic Circus - Hoe dan?

vr 12 oktober 2018 t/m zo 14 oktober 2018

aanvang 16.00 uur / prijs v.a € 12,- t/m 19,-. (tijdsduur 100 minuten) Je gelooft je ogen niet bij Magic Circus

Magic Circus, het Nederlands Stadscircus, raast door het land met de nieuwe moderne voorstelling: “Hoe dan?!”. Waar andere circussen blijven hangen in oubollige tradities met veren en volgeschminkte ‘enge’ clowns is het Magic Circus nieuwe wegen ingeslagen.

 

Dit jaar is alles veilig en safe met beveiliger Dave. Hij bewaakt de Magic Dome circustent met zijn eigenwijze waakhonden. Dat is maar goed ook, want een clown die onderweg is naar Tirol en het wil laten sneeuwen, verdachte pakketjes, levende koffers en krachtpatsers uit het Osmeens Staatscircus moet je goed in de gaten houden.


Hoe dan?!

Marlene Dietrich en Hildegard Knef zongen “Ich hab noch einen Koffer in Berlin”. Zij waren niet de enigen. Overal waar Magic Circus kwam, heeft men nog koffers staan. Niet alleen met emotionele bagage, want een stukje van het Magic Circus blijft altijd achter in de harten van het publiek en een stukje van het publiek blijft achter in het bruisende circushart.

Hoe Dan?!

Tja, dat is de magie van het Magic Circus.

 

Hoe Dan?!

biedt voldoende ingrediënten voor 100 minuten eigentijds circusvermaak inclusief pauze. De aanwezige piccolo stijgt als kofferspecialist tot ongekende hoogte. Je gelooft je ogen niet bij evenwichtskunsten en handstanden en zelfs de waakhonden blijken multifunctioneel geschoold. Een Belgisch mini-paardje blijkt zijn kleuren al heel goed te kennen. Clown Jofri verbluft, vertedert en vermaakt met subtiele goocheltrucs en zijn komische talent. Jofri presenteert ook vol trots de luizenmoeder Esmeralda. De circusdirecteur laat dit jaar een leugendetector los op het publiek zodat eerlijkheid en rechtschapenheid kunnen zegevieren.

Hoe Dan?!

Je beleeft het in het favoriete circus van de Nederlandse steden.

Kaarten

Die zijn vanaf een uur voor aanvang verkrijgbaar aan de circuskassa. Voorverkoop bij iedere vestiging van Primera of via www.magic-circus.nl stopt 180 minuten voor de voorstelling.
De entreeprijzen liggen tussen de €12,- en €19,- afhankelijk van leeftijd en zitplaatscategorie.


Locatie

Exercitieveld oostsingel 3441 GB Woerden


a. algemeen Theater

a. algemeen Theater