Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Kindermatinee (4+ jaar)

zo 13 januari 2019

Zaal open: 14:40 aanvang 15.00 uur/ € 5,- (1 begeleider gratis . deze keer ook voor 4+.

Peter Hendriks

Peter Hendriks speelt al lange tijd een toegankelijk en vrolijk liedjesprogramma gericht op jonge kinderen. Niks geen decor, licht of microfoons, maar voor een klein publiek, eenvoudig, direct en eerlijk. In het RIE theater brengt hij een samengestelde verzameling uit verschillende voorstellingen. Ook bekende liedjes uit het traditionele kinderrepertoire passeren de revue.

 

Komt dat zien!

Met zijn liedjes zet hij kinderen in beweging en brengt ze op speelse wijze de liefde voor muziek en taal bij. Hij begeleidt zichzelf daarbij met gitaar en ukelele.
Peter werkte lange tijd samen met Dirk Scheele en verzorgde solo een aantal muziektheatervoorstellingen voor op school of in het theater zoals De Tovervis, naar het sprookje van Grimm. Er zijn drie cd’s met liedjes van Peter uitgebracht.

 

Andere leukigheden

Deze Kindermatinee kent naast de hoofdact van Peter Hendriks de vertrouwde Stadsomroeper, de Theaterdirecteur en een RaRIEteit.

Leeftijd: 4+ (Bij uitzondering dus ook voor iets jongere kinderen dan de gangbare 6+-voorstellingen)Reserveer snel je e-tickets, er zijn ook kaarten aan de deur, maar VOL=VOL.
 

‘RIE theater Kindermatinees’ is een initiatief dat wordt ondersteund door Cultuur Platform Woerden en de Gemeente Woerden.


Locatie

Rie Theater Fransesteeg 6, 3441 Woerden


Website: Kindermatinee (4+ jaar)


Rie Theater

Rie Theater

  • Meer informatie over Rie Theater vindt u in de cultuurmap: Rie Theater
  • Bezoekadres: fransesteeg 6, 3441 CW Woerden
  • Contact: Marcel fokker | 06 33340217