Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Ultimatum : Alex Ploeg

wo 7 november 2018

Breek de week met foodticket (€ 8,-) 19.00 uur Voorstelling: aanvang 20.15 uur/ € 12,50

Ultimatum

Soms moet je jezelf een ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Ultimatum is een ‘coming of age story’, après la lettre. Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Hij werd in de Volkskrant uitgeroepen tot Comedy Talent van 2018. “Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. (…) Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist." (Jury Cameretten)

 

Breek de Week: Foodticket
Maak je 'Breek de Week' compleet met de heerlijke daghap van de HALL | burgerEI & zakenlui! Je bestelt je Foodticket hier.

 

Na een succesvol eerste seizoen kun je ook dit jaar op 4 woensdagavonden in Het Klooster genieten van aanstormend cabaret- en kleinkunsttalent. In alle haast na werk of studie de supermarkt doorrennen om daarna een snelle maaltijd te koken, hoeft deze avonden niet. Tussen 19.00 en 19.30 uur verwelkomt de chef van HALL | burgerEI & zakenlui je in Het Klooster en kun je plaatsnemen aan een van de lange tafels voor een heerlijke daghap. Met een lekker drankje geniet je daarna in de zaal van een avond topcabaret of kleinkunst door de sterren van de toekomst.


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Klooster | Theater

Klooster | Theater