Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Imagine - John Lennon en Yoko Ono

ma 17 september 2018

Zaal open: 19.30 uur,Aanvang: 20.00 uur/ €12,50. Imagine is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit.

STARRING AND DIRECTED BY JOHN & YOKO

De film Imagine werd voor het eerst werd uitgebracht in 1972, en vertelt het verhaal van John Lennon en Yoko Ono terwijl ze van het Verenigd Koninkrijk naar New York verhuizen. Gedurende de film luister je naar het iconische Imagine-album van John Lennon en hoor je elementen van Yoko Ono's Fly.

 

De film Imagine is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit. Geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono, die met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, een wereld creëren die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de muziek die het begeleidt. Een must-see voor The Beatles-fan en John Lennon-liefhebbers.

 

Bonusmateriaal
Speciaal voor de bioscooprelease is er 15 minuten exclusief materiaal toegevoegd, bestaande uit twee studio-track-sessies waarin Lennon 'Oh My Love' en 'How Do You Sleep' met verschillende artiesten speelt, waaronder George Harrison. En een versie van Oh Yoko! uitgevoerd door John en Yoko tijdens een bed-in op de Bahama's.

 

De gehele film is volledig digitaal geremasterd, frame voor frame is opgepoetst en kristalhelder Dolby 7.1 Surround Sound. Een waar genot voor oog en oor!

Engelse ondertiteling
 


Locatie

AnnexCinema, Rosmolenlaan 1, Woerden


Annex cinema

Annex cinema

  • Meer informatie over Annex cinema vindt u in de cultuurmap: Annex cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl