Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Matroeska - Brainwash

za 13 oktober 2018

20.15 uur / € 17,50 ; Hét technocabaretduo van Nederland. Matroesjka fileert de actualiteit en maakt korte metten met deze krankzinnige tijden.

In BRAINWASH fileert Matroesjka de actualiteit en maakt het duo korte metten met deze krankzinnige tijden. Met knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats zetten ze jouw brein op stelten. Hun prachtige stemmen zullen je hypnotiseren en hun liedjes zijn geestverruimend.

 

In BRAINWASH duiken Lisa Loeb en Janneke Rinzema in de diepste krochten van het menselijk brein. Op zoek naar de imperfecties én de pareltjes wagen ze zich aan onderwerpen waar zelfs de meest doorgewinterde cabaretier zijn vingers niet aan durft te branden. Drion Dushi’s.

Een gemeenteraadslid met dictatoriale trekjes. Een supportgroep voor Anonieme Extremisten. Matroesjka fileert de actualiteit en maakt korte metten met deze krankzinnige tijden. “Ronduit grappig”, keurmerkte het NRC Handelsblad de twee. “Zeer muzikaal en zeer intelligent”, aldus de Volkskrant.


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Klooster | Theater

Klooster | Theater