Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

10e Beursvloer

do 11 oktober 2018

aanvang 16.00 uur : netwerken en verbindingen leggen tussen bedrijven en organisaties.

De Beursvloer opent om 16:00 uur. U heeft twee uur tijd om te ontmoeten en te matchen!

 

Op de Beursvloer worden maatschappelijke behoeften verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin. Er wordt gehandeld in diensten, mensen, middelen, kennis en kunde tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid. Geld is op deze beursvloer taboe!

 

 

Beursvloer Woerden?

Woerdense bedrijven tonen zich graag lokaal betrokken. Maar wát willen zij doen en wáár hebben maatschappelijke organisaties (instellingen, verenigingen en stichtingen) uit onze gemeente behoefte aan? Op Beursvloer Woerden, een sprankelend en spraakmakend evenement, ontmoeten commercieel en ideëel elkaar. Maatschappelijk betrokken ondernemers, lokale overheden, serviceclubs, scholen, vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties handelen met elkaar in kennis & kunde, middelen & materialen en helpende handen. Geld is op deze Beursvloer taboe. Organisaties vragen niet om geld maar om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Bedrijven spreken niet hun financiële middelen aan, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen.

 

 

Speciaal

t.g.v. de 10e beursvloer organiseren de Stichting "De Meiden van Breuren" iets bijzonders; het Pitchpodium! Voor vragen die te moeilijk, te groots of te omvangrijk zijn voor de beursvloer (denk aan meer bekendheid, sponsors of vrijwilligers voor jouw organisatie), bieden de Meiden de mogelijkheid te pitchen voor een event dat zij voor jou gaan organiseren (zoals bijv ‘Open Deuren’ voor De Mantelmeeuw 15 april jl). Uit alle aanvragen worden vijf organisaties genomineerd die hun hulpvraag tijdens de beursvloer mogen pitchen aan de Meiden en het publiek. De drie beste pitchers winnen dit Meiden van Breuren event waarbij de hulpvraag uiteraard centraal staat. Voor deze unieke kans stuur je vóór 5 oktober je vraag naar info@demeidenvanbreuren.nl o.v.v. ‘Beursvloer pitchvraag’. Behoor je tot de vijf genomineerden, dan mag je je vraag tijdens de beursvloer pitchen. In 30 seconden maak je duidelijk waarom jouw vraag een event, georganiseerd door de de Meiden van Breuren, verdient en heb je gelijk de interesse van de Woerdense ondernemers gewekt! De Meiden helpen je bij de voorbereiding dus gewoon doen!


Locatie

Event Support Holland Pompmolenlaan 31 Woerden


Beursvloer Woerden

Beursvloer Woerden

  • Meer informatie over Beursvloer Woerden vindt u in de cultuurmap: Beursvloer Woerden
  • Bezoekadres: Het Klooster Wilhelminaweg 77, 3441 XB WOERDEN
  • Contact: Nanette Mostert | 06 47 67 60 21 | info@samenvoorwoerden.nl