Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

"Faust" - live Opera-registratie

di 30 april 2019

Aanvang: 19.45 uur/ €22,50 incl wijn & amuse.. Via een live verbinding vanuit Covent Garden in Londen bij Annex te zien.

Kom binnen over de rode loper en maak gebruik van onze afgesloten garderobe. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

 

Faust
Ervaar de decadentie en elegantie van het Parijs uit de jaren 1870 in David McVicars spectaculaire productie van Gounods meest geliefde opera.

 

Er bestaan vele versies van het verhaal over Faust, de man die zijn ziel aan de duivel verkoopt in ruil voor jeugd en macht, maar Gounods opera blijft een van de meest betoverende. Michael Fabiano schittert als Faust, met Diana Damrau als zijn geliefde Marguerite en Erwin Schrott als de diabolische Mefistofeles. Virtuoze hoofdrollen, een groot koor, sensationele decors, ballet en een uitzinnige finale maken deze productie exemplarisch voor theatraal spektakel.

 

In deze enscenering van David McVicar, die speelt in de jaren 1870 in Parijs, voert de Franse grand opéra in al zijn weelde de boventoon. Daarbij komt dan nog de muziek, die een hele reeks bekende nummers uit het populaire operarepertoire bevat en subliem wordt uitgevoerd door een cast van befaamde internationale vocalisten en het Royal Operakoor.

 

Experience the decadence and elegance of 1870s Paris in David McVicar’s spectacular production of Gounod’s best-loved opera.
 

Lengte 3 uur 45 min (inclusief pauzes)


Locatie

AnnexCinema, Rosmolenlaan 1, Woerden


Annex Cinema

Annex Cinema

  • Meer informatie over Annex Cinema vindt u in de cultuurmap: Annex Cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl