Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Workshop ‘Indigo Monster’

do 16 augustus 2018

van 14.00 t/m 17.00 uur vanaf 10 jaar € 12,50 p.p., vanaf 21 jaar € 20,00 p.p., incl. materiaal, koffie, limo en iets lekkers.

MONSTERS TEKENEN MET PEPIJN VAN DEN NIEUWENDIJK


Beeldend kunstenaar Pepijn van den Nieuwendijk geeft een workshop ‘Indigo Monster’ tekenen bij Galerie Van Slagmaat aan de Leidsestraatweg in Woerden. Als je denkt dat monsters alleen voor kinderen zijn dan heb je het mis, want deze workshop is ook enorm leerzaam voor volwassenen.

Je werkt in de workshop met gouache (plakaatverf) op papier onder leiding van oud-Woerdenaar Pepijn (1970 Waddinxveen; KABK Den Haag), zelf een groot liefhebber van monsters. Je zit tijdens de workshop midden tussen de inspirerende kunst, want in de galerie is een expositie te zien met tekeningen, schilderijen en beelden van Pepijn. Natuurlijk zitten daar ook monsters tussen.

 

Deze workshop is geschikt voor jong en oud

dus kom samen met je kind, vader, moeder, opa, oma, vriendjes of vrienden. Deelname vanaf 10 jaar € 12,50 p.p., vanaf 21 jaar  € 20,00 p.p., inclusief materiaal, koffie, thee, limonade en iets lekkers.

 

Vooraf aanmelden in de galerie, via info@galerievanslagmaat.nl of bel naar 06-4872 9544.

 

De expositie van Pepijn van den Nieuwendijk is te zien tot en met zaterdag 18 augustus 2018, met een korte onderbreking vanwege vakantie.

 

Galerie Van Slagmaat is gevestigd aan Leidsestraatweg 36 in Woerden en is geopend op vrij- en zaterdag van 10-17 uur en op afspraak. Kijk voor meer informatie op www.galerievanslagmaat.nl
 


Locatie

Galerie Van Slagmaat Leidsestraatweg 36 Woerden


Galerie Van Slagmaat

Galerie Van Slagmaat