Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Voorpremiere Ocean's 8

wo 13 juni 2018

Zaal open: 19.30 uur- Aanvang: 20.15 uur- Prijs: €13,00 euro incl. welkomstcocktail en hapjes in de pauze

Ocean's 8
Op woensdag 13 juni is de speciale voorpremière van de nieuwe actiekomedie Ocean's 8! Tijdens dit SpecialEvent trakteren we je bij binnenkomst op een overheerlijke cocktail en staan er in de pauze lekkere hapjes klaar van El Rey! Na afloop ga je niet met lege handen naar huis dankzij de Woerdense Escape Room Bank of H.E.L.

 

De film

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter vormen een team in de aktie-komedie Ocean’s 8.

Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts.

Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter).

Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Hathaway), het stralende middelpunt van de avond.

Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit.

In Ocean's 8 spelen ook James Corden als de verzekeringsdetective die de puzzel moet oplossen en Richard Armitage als Klugers onwetende date tijdens het gala.
 

LET OP: Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via iDEAL of aan de kassa van Annex. Reserveren is niet mogelijk. 


Locatie

AnnexCinema, Rosmolenlaan 1, Woerden


Annex cinema

Annex cinema

  • Meer informatie over Annex cinema vindt u in de cultuurmap: Annex cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl