Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Kapel(inloop) concert Excelsior

za 16 juni 2018

van 14.00 tot 16.00 uur: gratis concert onder leiding van dirigent Hans van Hees

In dit concert neemt Excelsior, onder leiding van dirigent Hans van Hees,u even mee terug naar het veel geprezen Bevrijdingsconcert dat zij dit jaar op het Kerkplein gaf. Enkele hoogtepunten daarvan, zoals de Star Sisters medley, Vrede (Ruth Jacott), Zwart Wit (Frank Boeijen) en De Zee (Trijntje Oosterhuis), zullen deze keer in het Staatsliedenkwartier te horen zijn.
Ook zal het indrukwekkende Hymne to the Fallen (John Williams) klinken, dat op 4 mei nog bij de herdenkingsplechtigheden op De Dam te horen was. Op instrumentaal vlak pakt Excelsior verder uit met een mooie solo voor vibrafoon (A tribute to Lionel (Hampton)) en een ode aan de zangeres Gloria Estefan; ook wel betiteld als de succesvolste Latijns-Amerikaanse zangeres aller tijden.De swingende medley die het orkest speelt bevat o.a. haar succesnummers Conga en Rhythm is gonna get you.Voor de zangnummers brengt Excelsior vijf Woerdense solisten op het podium, waaronder de debutanten Sofie de Bruijn en Ben Pernot. De laatste zingt o.a. uit Fiddler on the Roof het nummer If I were a rich man.

 

U bent van harte welkom om gewoon eens even binnen te lopen en korter of langer van de muziek te komen genieten. De toegang is gratis. Koffie, thee en frisdrank zijn verkrijgbaar vooraf, in de pauze en na afloop.


Locatie

Kapel Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50
Woerden

kapel Weddesteyn. St.

kapel Weddesteyn. St.

  • Meer informatie over kapel Weddesteyn. St. vindt u in de cultuurmap: kapel Weddesteyn. St.
  • Bezoekadres: Utrechtsestraatweg 50, Woerden
  • Contact: J van Vianen | telefoon: 0348-419277 | jvianen@planet.nl