Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Pak Je Kansen!-dag

wo 28 maart 2018

13:00 t/m 17:00 uur sessies en workshops van Woerden Werkt

Ter voorbereiding op de Kom binnen bij bedrijven vindt jaarlijks de Pak Je Kansen!-dag plaats. Een middag met inspirerende sessies en interactieve workshops georganiseerd door Woerden Werkt! en Samen voor Woerden i.s.m. Ferm Werk en het UWV.

 

De sessies en workshops zijn gerelateerd aan het vinden van de juiste baan en het vergroten van je kansen op het krijgen van die baan. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je goed voorbereid naar een sollicitatiegesprek gaat en hoe je de juiste eerste indruk maakt. Je krijgt kledingadvies en kunt een professionele profielfoto laten maken.

 

Oud-profvoetballer John de Wolf is dit jaar een van de sprekers. John zet zich in als ambassadeur voor oudere werknemers: "Meer dan de helft van Nederland is inmiddels 50-plus. Ook op de werkvloer", aldus De Wolf. "Deze grote groep doet ertoe en heeft veel te bieden. Daar moeten we als samenleving ons voordeel mee doen. Daar hebben jong én oud profijt van."


Deelnemers aan deze dag zijn erg enthousiast. En het levert soms ook direct resultaat op, zoals bij Esther Hessing. Esther nam eerder deel aan de Pak Je Kansen!-dag en vond drie dagen later haar baan via de Kom binnen bij bedrijven-dag. Nog altijd werkt zij daar met heel veel plezier.


Locatie

?


Welzijn Woerden

Welzijn Woerden