Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Lenteboerderij, de Boerinn

zo 15 april 2018

vanaf 10:00 tot 20.00 uur/€ 5,-. Knutselen, dieren en activiteiten

Lenteboerderij.

De Lenteboerderij is een gezellig gezinsuitje midden in het Groene Hart. Kinderen krijgen de kans om alles op de boerderij te ontdekken.

 

Er zijn veel activiteiten voor het hele gezin. Ga samen kanoën, boogschieten of skelteren. Verdwaal in het strodoolhof of maak een lenteknutsel in het Atelier. Ook kun je megabellen komen blazen of lekker springen op het springkussen. Als je even uit wilt rusten kan je niet alleen terecht in de Wagenschuur. Je kan natuurlijk ook even gaan kijken bij de jonge dieren!
Er zijn geitjes, lammetjes, een ezel en schaap, onze drie mini-varkentjes en nog veel meer!

 

Ook voor ouders is er genoeg te doen. Er zijn bijvoorbeeld leuke workshops, foodtrucks, er kunnen grote bellen worden geblazen of je kunt meedoen aan het boerentoernooi! Mocht het weer onverwacht tegenzitten, maak je dan geen zorgen. Dan maken wij er ook een geslaagde dag van, maar dan met activiteiten in de stallen.

 

Naast de kaartverkoop aan de deur zijn de entreekaarten extra voordeling online verkrijgbaar op www.deboerinn.nl/lenteboerderij De Vroege Vogel kaarten lopen tot 28 februari en zijn vanaf €5.00 per persoon inclusief parkeren en een kopje koffie of thee (met staffel) De normale kaarten kosten €5.00 per persoon (zonder staffel).

 

2, 8, 15 en 22: Lenteboerderij, Boerderij de Boerinn


Locatie

Boerinn Activiteitenboerderij
Mijzijde 6 3471 GM Kamerik

Boerinn Activiteitenboerderij

Boerinn Activiteitenboerderij