Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Lentefestival

vr 18 mei 2018 t/m za 19 mei 2018

Van 19.00 tot 01.00 uur/ voorverkoop € 17,50 /20,00 . Minimum leeftijd vrij: 16 zat: 18 jr Muziek en eten.

Het Woerdens Lentefestival is het nieuwe festival van Woerden! Het exercitieveld wordt omgetoverd tot een waanzinnig festivalterrein waar je kunt genieten van een dikke line-up, lekker eten en vooral super veel gezelligheid!

 

Verenigingsvoordeel?
Wil je dat een deel van de opbrengst (€1,50) van je kaartje naar een sportvereniging gaat? Scoor dan voor 4 mei 12:00 uur je entree ticket.

In de ticketshop krijg je vanzelf de vraag voor welke vereniging jouw kaartje mee mag tellen. Dus scoor voor 4 mei een ticket en sponsor jouw vereniging!

 

Het is niet mogelijk om na 23:00 uur het terrein te betreden.

Legitimatie

De minimumleeftijd voor het Woerdens Lentefestival bedraagt

  • op vrijdag 18 mei 16 jaar Van 19:00 tot 01:00 uur. Deuren sluiten om 23:00 uur.
  • op zaterdag 19 mei 18 jaar. Van 19:00 tot 01:00 uur. Deuren sluiten om 23:00 uur.

Bij twijfel kan er gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee! Hieronder valt een rijbewijs, paspoort of Nederlandse identiteitskaart. Een kopie is niet geldig!

 

 

  • De deuren van het festivalterrein openen om 19.00 uur en sluiten 01.00 uur. Het is niet mogelijk om na 23:00 uur het terrein te betreden.
  • Ingang/kassa De ingang en kassa vind je op het veld. Als je vanaf de Oostdam het terrein benaderd zie je het vanzelf!
  • Parkeren/Fietsen

Kom je met de fiets? Dan kun je die kwijt in de fietsenstalling op het exercitieveld zelf, recht tegenover de ingang! Ben jij de BOB en kom je met de auto? Dan willen we je vragen om gebruik te maken van reguliere parkeren locaties die in Woerden beschikbaar zijn. Denk aan parkeergarage Castellum (betaald), het parkeerterrein achter het station bij de Houttuinlaan (gratis), of een andere reguliere (betaalde) parkeerplaats.

Organisatie

 

Ingang/kassa

De ingang en kassa vind je op het veld. Als je vanaf de Oostdam het terrein benaderd zie je het vanzelf!
Parkeren/Fietsen

Kom je met de fiets? Dan kun je die kwijt in de fietsenstalling op het exercitieveld zelf, recht tegenover de ingang! Ben jij de BOB en kom je met de auto? Dan willen we je vragen om die gratis te parkeren op het parkeerterrein achter het treinstation aan de Houttuinlaan.
Kiss & ride

Op de Oostsingel wordt een 'kiss en ride' gecreëerd dus jullie kunnen je gerust laten brengen!
Rolstoel vriendelijk!

Ok, het is misschien niet de meest vlakke ondergrond die er bestaat maar je kunt je op het festivalterrein goed verplaatsen met een rolstoel. Ook heb je een privé toilet die net even wat ruimer is dan een standaard dixie! We hebben geen rolstoelplatform achter het front of house.
Kluisjes

Op het festival zijn voldoende kluisjes tegen betaling aanwezig om je jas en/of tas veilig op te bergen.
Toiletten

Die zijn er natuurlijk ook! Niets is zo irritant als te moeten betalen voor het toilet. Dus is het gebruik van de toiletten gratis!
Munten

Tijdens het festival werken we met muntverkoop. De prijs van een muntje is slechts €2,50 en muntjes zijn vanaf 5 stuks te koop. Je kunt de munten op het festivalterrein naast de grote tent aanschaffen. Zowel cash als pin betalingen zijn mogelijk!

We hebben de ambitie om van het Woerdens Lentefestival een jaarlijks terugkerend evenement te maken. Als dat lukt kun je volgend jaar je overgebleven munten natuurlijk ook weer gebruiken!
Horeca

Tijdens het festival kun je lekker eten vinden op het horeca plein! 
EHBO

Tijdens het festival zijn er professionele EHBO’ers aanwezig om jou te helpen in het geval je medische hulp nodig hebt. Zodra je het festivalterrein betreedt, loop je vanzelf tegen de EHBO-post aan! Daarnaast staan onze beveiligers van Uniseco, de Woerdense brandweer en politie voor je klaar!
Rookbeleid

Het is niet toegestaan om in de overdekte ruimtes te roken! We hebben aan de beveiligers gevraagd om hier actief op te handhaven. Buiten op het horeca plein kun je gerust een sigaretje opsteken!


Locatie

Exercitieveld oostsingel 3441 GB Woerden


a: algemeen Evenementen

a: algemeen Evenementen