Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Bolle Jan Show - LiBel

vr 2 maart 2018

Zaal 19:30 Aanvang 20:00 uur/€ 15/20,-.met optredens van Tino Martin, Dany Froger en Pascal Redeker.

Lekker meezingen.

Op vrijdagavond 2 maart organiseert Libel, de

Kaarten in de voorverkoop € 15,= + kosten TP
Kaarten aan de zaal € 20,=

Kaarten zijn te koop op www.ticketpoint.nl

 

Oer Hollandse gezelligheid met bekende Nederlandse artiesten.

Line up

  • Tino Martin, stond met een avondvullende show voor uitverkochte zalen als de Heineken Music Hall (2016) en de Ziggo Dome (2017). Deze immens populaire volkszanger had in 2017 een grote hit samen met Gerard Joling. Ook toert hij dit jaar rond met zijn concertreeks “The Road to concert”.
  • Danny Froger is net als zijn vader René Froger vertolker van het Hollandse Levenslied. Hij maakte zijn podiumdebuut in de Amsterdam Arena. Ook was hij meerdere keren muzikale gast bij de Toppers in Concert.
  • Pascal Redeker, begonnen als DJ en is sinds 2007 een van de vaste huiszangers van Bolle Jan. Dit is het café van de familie Froger. In 2015 nam hij deel aan het SBS programma Bloed Zweet en Tranen. Pascal brengt het feest op een verrassende manier, maar dat het een feest wordt is zeker!

 

De Bolle Janshow

Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je, je in het gezelligste bruine café van Nederland. Vanachter een perfecte kopie van de originele bar zorgen zij voor een ouderwets gezellige feest show vol Hollandse meezingers van Froger tot Hazes en van Wolter Kroes tot Johnny Jordaan.


Locatie

Sporthal De Vaart, Jacob Barneveldstraat 24 Linschoten


a: algemeen Evenementen

a: algemeen Evenementen