Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Soms moet je gewoon gaan

za 17 maart 2018

15.30 en 20.00 uur aanvang € 10,-. met André Stolk en Arnold van den Berg. Over mannen op de fiets,,Weg van huis, Over frustraties, pijn,humor, bluf, en nostalgie

Iedereen kent dat wel. Plannen zat. Je wilt ooit nog eens…. Maar er komt uiteindelijk toch steeds niet van. Dat gold ook voor André Stolk en Arnold van den Berg. Al jarenlang hadden...

deze mannen plannen om samen iets met theater te gaan doen. Maar uiteindelijk kwam daar om allerlei redenen steeds niet van.

 

Een beetje buiten de kaders zijn de mannen wel. Zo werd in het najaar van 2017, zonder dat ze nog iets bedacht hadden, de eindstreep bepaald op half maart 2018. Om vervolgens in stapjes naar deze eindstreep toe te werken. Bij puur toeval kwamen ze terecht in het Realiteitstheater. Een klein theater aan de Rubensstraat waarop ze op slag verliefd werden.

 

In deze voorstelling nemen zij je mee op een bijzondere fietsvakantie. Weg van huis, weg van verantwoordelijkheden, weg van alles wat moet. Onderweg leert u deze mannen kennen en wie weet herkent u er wat van. Soms moet je gewoon gaan.

 

De kaartverkoop is gestart. Meer info: theaterongekend.nl

Voorstellingen óók op:

  • zaterdag  17 maart  om   15.30 uur
  • zaterdag  17 maart  om   20.00 uur

Locatie

realiteitstheater Rubensstraat Woerden


Website: Soms moet je gewoon gaan


a. algemeen Theater

a. algemeen Theater