Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Benjamin van der Velden - Ik ben

wo 7 februari 2018

Tussen 19.00 en 19.30 uur: heerlijke daghap van Hall - Voorstelling .aanvang 20:15 uur/ €

NIEUW: Benjamin van der Velden Breekt de Week Dit seizoen kun je op 7 woensdagavonden in Het Klooster genieten van aanstormend cabaret- en kleinkunsttalent. In alle haast na werk of studie de supermarkt doorrennen om daarna een snelle maaltijd te koken, hoeft deze avonden niet.

 

  • Tussen 19.00 en 19.30 uur verwelkomt de chef van HALL | burgerEI & zakenlui je in Het Klooster en kun je plaatsnemen aan een van de lange tafels voor een heerlijke daghap. Met een lekker drankje geniet je daarna in de zaal van een avond topcabaret of kleinkunst door de sterren van de toekomst.

 

De voorstelling:

Nieuwkomer Benjamin van der Velden (Ede, 1990) studeert in mei dit jaar af aan het Conservatorium Haarlem. In 2016 won hij de juryprijs tijdens het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival, om vervolgens de persoonlijkheidsprijs binnen te slepen tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival. Deze ex-vmbo'er, ex-glazenwasser, toetsenist, pianist, ADHD'er, pianodocent, conservatoriumstudent, gevoelige jongen, familielid, prima buurman, cameraman, cabaretier, en kleinkunstenaar speelt een voorstelling vol muziek, humor en ontroering.

 

Kaarten en FOODticket:


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Klooster | Theater

Klooster | Theater