Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Nachtsessie 7 - met 4 singer songwriters

wo 17 januari 2018

van 19:30 tot 22:30 uur € 0,- 4 Uiterst muzikale act's. Er is plek voor 90 luisteraars!

NachtSessies brengt muziek op de mooiste plekken van Woerden en deze editie zijn wij te gast in het Rie Theater! Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Genieten zonder ruis van geklets of telefoons. Echt luisteren en genieten van het moment. Wegdromen bij de artiest die zijn ziel bloot legt en bereid is om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep 'vreemden'.

 

 

EDITIE ZEVEN

  1. Voor de zevende editie hebben wij vier (!) acts uitgenodigd die wij fantastisch vinden.
  2. De avond is gratis toegankelijk maar wij vragen de bezoekers een leuk bedrag in de gitaarkoffer van de optredende artiest te doen.
  3. Het RIE theater bied plaats aan 90 personen.

 

  • James Walker (UK)

Het is een Engelsman, dus laten wij mooi zijn bio ook in het Engels staan:

English singer/songwriter James Walker is an introspective, intelligent & enthralling performer who sings songs of love, loss & healing.

His debut record, 'English Bones', is set for release in November this year. It's a collection of songs that James has created over the past 18 months. They tackle issues of identity, nostalgia & celebrity stalkers.

Inspired by artists such as Conor Oberst, The Weepies and Damien Rice, but drawing on influences by emo/post-rock bands like Foxing, Pavement & Tigers Jaw, James has performed over 200 shows in the past year over the UK, EU and USA.

 

  • Josephine Zwaan

Josephine Zwaan schrijft Nederlandstalige liedjes over het hedendaagse leven. Met haar warme, heldere stem zingt zij niet alleen over de liefde, die vaker wel dan niet ingewikkeld is. Ook bespreekt zij de overvloed aan keuzes, de drang om alles te begrijpen, en de bijbehorende ongeduldigheid die onze tijd kenmerken. Dit doet zij op een intieme en persoonlijke wijze, zodat je je er ongetwijfeld in zult herkennen.

In 2014 betoverde Josephine Zwaan de jury van De Beste Singer-Songwriter van Nederland en belandde zij samen met vijf andere singer-songwriters in de finale. Afgelopen jaar bracht zij haar debuutalbum 1/4 uit.

https://open.spotify.com/album/3Wt4xveJLLkPQK6CWViB52

 

  • Youri Lentjes music

Al vanaf jonge leeftijd is Youri Lentjes bezig met muziek. met artiesten zoals Bob Dylan en Tom Waits ter inspiratie schrijft hij zijn eigen liedjes die hij op neemt in zijn slaapkamer. Op zijn 16e besluit hij zich volledig te richten op zijn muziek en te stoppen met school. Hij besteed zijn dagen met schrijven van nieuw werk en treedt regelmatig op in Paddy’s Rotterdam. Via daar richt hij met oud leden van de gerenommeerde doom band Heavy lord een grunge band genaamd 44 Venom op. Ze nemen een EP op in België en spelen hiermee op vele podia in Nederland. in 2014 komt zijn carrière pas echt in beweging wanneer hij mee doet met het televisie programma De Beste Singer Songwriter van Nederland. Sindsdien heeft hij een EP en een live plaat uitgebracht en doet hij veel shows zowel solo als samen met Utrechtse violist Thailo Van Ree en met band in Nederland, Duitsland,Engeland en Schotland. Ook speelt hij bas gitaar bij de band Muddy Grande en is hij soms te vinden als gast muzikant bij Assorted Travellers.

 

  • Judy Blank

Singer-songwriter Judy Blank was te zien als kandidaat in het televisieprogramma ‘De Beste Singer Songwriter Van Nederland’. Met dit programma stond ze in uitverkochte zalen als Paradiso, Oosterpoort en Tivoli. Ook speelde ze in de voorprogramma’s van Maria Mena, James Arthur, Nielson en Seasick Steve. In 2014 brengt ze haar debuutalbum, When The Storm Hits, uit tijdens North Sea Jazz. Ook speelt ze in 2014 op diverse festivals, waaronder Songbird Festival en Lowlands. Daarnaast heeft ze haar eigen clubtour. In 2015 speelt ze onder andere op Pinkpop en wederom Songbird Festival.

Judy werkt momenteel aan haar tweede album.

http://open.spotify.com/album/3LYLdVM291DXeAshvfQrvx
-----

De achtste editie is op vrijdag 16 februari in OOK Woerden met Daniel Cane en Lukas Batteau.

NachtSessies wordt mede mogelijk door een bijdrage van Cultuur Platform Woerden (CPW). Bedankt!


Fotoalbum van Nachtsessie 7 - met 4 singer songwriters


Locatie

Rie Theater Fransesteeg, 3441 Woerden


Kult Kompagnie

Kult Kompagnie

  • Meer informatie over Kult Kompagnie vindt u in de cultuurmap: Kult Kompagnie
  • Bezoekadres: Ladogameer 17, , 3446 JA Woerden
  • Contact: Mark van Leeuwen , voorzitter | 0645420705 | info@kultkompagnie.nl