Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Nachtcultuur GEANNULEERD

za 24 maart 2018

Het thema van de editie 2018 is GEANNULEERD. Zie de nieuwsrubriek voor details.

Aanmelden niet meer mogelijk, MEEDENKEN voor alternatieve aanpak wel!!!!

zie nieuwsbericht

Het weer tijd voor de aftrap van het Woerdense cultuurseizoen: Nachtcultuur! Dit spectaculaire evenement vindt dit jaar voor de zesde keer plaats in de hele binnenstad van Woerden. Bij dit gratis evenement kan je genieten van al het talent in Woerden. Hier zul je van alles tegenkomen als het gaat om kunst en cultuur.

 

Het thema van de editie 2018 is 'De toekomst is NU'.

We hopen dit jaar ook weer veel inschrijvingen te ontvangen van jonge talentvolle kunstenaars en artiesten!

 

Deelnemen?

Nachtcultuur is op zoek naar kunstenaars en artiesten voor verrassende en vernieuwende optredens, exposities en projecten. Wees creatief, denk out-of-the-box en sluit aan bij het thema 'De toekomst is nu'. Dat thema heeft betrekking op de talentvolle kunstenaars en artiesten die de toekomst hebben. Maar het thema daagt ook uit tot nadenken voor wellicht toffe projecten: wat is de toekomst, hebben we daar nu invloed op en hoe ziet Woerden (of de wereld) er in de toekomst dan uit? Heb je een te gek idee, maar weet je niet hoe je het moet uitwerken of heb je ondersteuning nodig bij het realiseren van jouw project? Wij denken graag mee!

 

 

Altijd al in een zeecontainer willen staan, boven in een toren, rondom een kampvuur, op een groot podium of favoriete kroeg of verdient jouw kunstobject een groot publiek?? De tofste ideeën belonen we met het tofste podium of expositieruimte!


Locatie

diverse locaties in Woerden Centrum


Kult Kompagnie

Kult Kompagnie