Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

NachtSessies 8: Daniel Cane en Lukas Batteau

vr 16 februari 2018

deur open 20.30 uur/start 21.00 uur/gratis concert met Lukas Batteau & Daniel Cane. Er is plek voor 45 personen.

Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Genieten zonder ruis van geklets of telefoons. Echt luisteren en genieten van het moment. Wegdromen bij de artiest die zijn ziel bloot legt en bereid is om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep 'vreemden'.

 

Voor de achtste editie hebben wij weer twee acts uitgenodigd die wij fantastisch vinden.

 

Lukas Batteau.

Lukas Batteau groeide op in Zuid-Korea, Nederland en Amerika, en vond op zijn vijftiende vastigheid in zijn gitaar en zijn stem. Geïnspireerd door '90s bands als Pearl Jam, Smashing Pumpkins en Radiohead besloot hij om zelf nummers te schrijven.

Na enkele jaren in de luwte heeft Lukas de magie van het musiceren weer hervonden. Het resultaat laat zich beluisteren op zijn geweldige nieuwe album ‘Slow Traveler’ vol melancholische indie tracks, waarvan sleuteltrack ‘Telescope’ inmiddels al meer dan 1 miljoen keer is beluisterd op Spotify.

3voor12 Nederland was tijdens de afgelopen Popronde ook onder de indruk: "Een sterke stem met een groot bereik zorgt ervoor dat hij de onverdeelde aandacht van het hele publiek verdient. Hier wordt een Nederlandse Ben Howard geboren."

www.lukasbatteau.com | www.facebook.com/lukasbatteau

 

Daniel Cane

Daniel Cane is een zanger die het liefst iedereen wil knuffelen. Dat idee krijg je tenminste als je hem live ziet. Vanaf het moment dat hij op het podium stapt wil hij vooral dat iedereen zich prettig en thuis voelt, om hen vervolgens te vertellen over zijn gebroken hart, of juist een mooie ballade te zingen over hoe de liefde altijd wint. Muzikaal maakt hij lieve pop met een rauw randje, denk aan Kodaline of Ed Sheeran, maar dan iets ruiger.

-----
De avond is gratis toegankelijk maar wij vragen de bezoekers als donatie een leuk bedrag in de gitaarkoffer van de optredende artiesten te doen. De deuren gaan om 20:30 uur open en de optredens start om 21:00 uur. Het is om ongeveer 22:30 afgelopen.

Er is plek voor 45 luisteraars!

 


Locatie

Ook Rijnstraat Woerden


Kult Kompagnie

Kult Kompagnie

  • Meer informatie over Kult Kompagnie vindt u in de cultuurmap: Kult Kompagnie
  • Bezoekadres: Ladogameer 17, , 3446 JA Woerden
  • Contact: Mark van Leeuwen , voorzitter | 0645420705 | info@kultkompagnie.nl