Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Bezoek historisch kaaspakhuis

za 11 november 2017

aanvang 13.00 uur en 15.00 uur/ € 16,50 rondleiding en aansluitend proeverij in de middag

Reypenaer Proeflokaal bij het historisch kaaspakhuis in Woerden

Ter ere van het 110-jarig bestaan van het historische kaaspakhuis vorig jaar gaan de deuren voor iedereen open op nog enkele zaterdagen dit jaar. t.w. op:
- 11 november
- 25 november
- 9 december 2017.

 

Met een rondleiding en aansluitend proeverij in de middag. Voor beschikbare tijden raadpleeg de koop-tickets-link hieronder. Dit kost € 16,50 per persoon (excl. € 2,- service- en transactiekosten).

 

U krijgt een rondleiding in het oude pakhuis en kunt ervaren hoe het oude vak van kaasmeester wordt uitgeoefend. Het poetsen en keren van de kazen, het openen en sluiten van de luiken, het beoordelen van de kaas. Informatie over de invloed van het weer, het microklimaat in het oude pakhuis, de invloed van de Oude Rijn en nog veel meer. Aansluitend kunt u deelnemen aan een kaasproeverij. Het maximum aantal bezoekers per sessie is klein, dus we raden u aan snel een kaartje te kopen.

 

Tickets kopen voor deze exclusieve kans

KOOP ONLINE UW TICKETS
Voor groepen

Voor groepen van 10 personen of meer is het ook mogelijk een kaasproeverij te volgen in ons historisch kaaspakhuis in Woerden, samen met een rondleiding. Neem hiervoor contact op met Diana (diana@wijngaardkaas.nl).
Historisch kaaspakhuis Woerden


Nederland


Locatie

Utrechtsestraatweg 19 3445 AL Woerden


Reypenaer Kaaspakhuis

Reypenaer Kaaspakhuis