Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Jubileumvoorstelling "De Gidsen"

vr 20 oktober 2017 t/m zo 22 oktober 2017

aanvang 20.00 uur (matinee 22/10 14.00 uur) € 10,- incl koffie/thee.


Toneelvereniging HARTO uit Harmelen bestaat dit jaar 40 jaar. Dat wordt gevierd met de  jubileumvoorstelling ‘De Gidsen’ die op  20, 21, 22, 26, 27 en 28 oktober wordt opgevoerd.

 

Korte inhoud:
Het is eind jaren 70. Een groep gidsen wordt met de bus ergens afgezet in Frankrijk voor een zomerkamp. Na een lange wandeling komen ze eindelijk bij het kampterrein aan en kunnen de tenten worden opgezet. Het kamp bevindt zich in de buurt van een klooster. Het loopt al gauw mis als een paar van de meiden het wagen om appels van de nonnen te jatten. De leiding van het kamp heeft het niet alleen moeilijk met de meidengroep maar vooral ook met zichzelf. Er valt veel te lachen om de puberale gedragingen van de kampeerders maar er is ook ruimte voor tragedie.


Het stuk geschreven door Edward Montie en de liedjes zijn van Hetty Heyting.

De regie is in handen van Piet de Bruin die al meerdere jubileumvoorstellingen voor Harto voor zijn rekening heeft genomen en keer op keer kiest voor groots spektakel waarbij het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt.


Kaarten voor deze jubileumvoorstelling kunt u reserveren via Harto.nl of kopen bij Primera Kwakkenbos of bij Ons van Breukelen.
De toegangsprijs is € 10,00. Hier is dan gratis koffie of thee bij inbegrepen.


Locatie

Dezibel : Wilhelminalaan 1 in Harmelen