Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Nachtsessie - Willemijn May/Sofie de Bruijn/Daan Harmsen

vr 17 november 2017

van 21.00 tot 23.00 uur.-Gratis/vrijwillige gift. Er is plek voor 50 luisteraars!

NachtSessies brengt muziek op de mooiste plekken van Woerden en deze editie zijn wij wederom te gast bij Bistronoom Woerden. Het is ons tijdens de oktober editie zo goed bevallen dat we graag terugkomen in de mooie sfeervolle kelder. Deze zesde editie is de jaarafsluiting van de evenementen van de Kult Kompagnie. In 2018 staan er weer nieuwe evenementen op de agenda.


Voor de zesde editie hebben wij weer drie (!) acts uitgenodigd die wij fantastisch vinden.

 

Willemijn May
Willemijn May is een jonge singer songwriter die bij de release van haar debuut single 'Fire' onmiddellijk werd opgemerkt door Rob Stenders en Giel Beelen van Radio 3FM. Willemijn May laat zich inspireren door verschillende muziekstijlen uit de pop, folk en country hoek. Haar liedjes gaan veelal over de liefde en het leven maar laten hier en daar iets te raden over. Het publiek in de rumoerigste kroegen wordt stil door haar bijzondere sound en liedjes. Willemijn is geboren in de lentemaand mei van 1998. Haar naam May komt daar dan ook vandaan.

 

Music Videos Sofie de Bruijn
Sofie is een 15-jarige singer-songwriter met een betoverende stem. Ze is geboren en getogen in Woerden en is haar zangcarrière begonnen in het Klooster in Woerden. Hoewel ze pas 11 jaar oud was, begeleidde ze zichzelf op piano met het nummer ‘Just give me a reason’ van Pink. Daarna heeft Sofie meegedaan aan de Junior amateurshow van de Woerdense Vakantieweek. Twee jaar achtereen won ze deze talentenjacht en daarom mocht ze als winnares optreden op de familieavond. In 2016 is Sofie gestart met haar eigen YouTube kanaal, SofieDeBruijnMusic. Hier staan covers op van onder andere Adele, Janis Ian en Elvis Presley. Sofie begeleidt zichzelf steeds meer op piano en gitaar, wat haar de mogelijkheid geeft een eigen sound aan bestaande nummers te geven. Sofie treedt regelmatig op, onder andere bij de Singer-songwriteravond in Kameryck, Nachtcultuur en Akoestival en stond in de finale van De Beste Singer Songwriter van het Groene Hart. Sofie heeft inmiddels zelf een aantal nummers geschreven, zowel in het Engels als in het Nederlands en hoopt daarmee haar passie voor muziek met een groter publiek te kunnen delen.

 

Daan Harmsen
De 17-jarige Daan Harmsen is een jonge maar zeer getalenteerde singer-songwriter. Met zijn mooie stem en zijn gevoelige gitaar spel kan je eigenlijk alleen maar van hem houden. Hij schrijft zijn eigen teksten en combineert melodieën met de geluiden van zijn gitaar.
-----
De avond is gratis toegankelijk maar wij vragen de bezoekers een leuk bedrag in de gitaarkoffer van de optredende artiest te doen.

 

Volgende jaar zijn we terug op 16 februari, 20 april, 15 juni, 14 september, 20 oktober en 16 november.

NachtSessies wordt mede mogelijk door een bijdrage van Cultuur Platform Woerden (CPW). Bedankt!


Locatie

Bistronoom Kruittorenweg 13, 3441 AV Woerden


Kult Kompagnie

Kult Kompagnie

  • Meer informatie over Kult Kompagnie vindt u in de cultuurmap: Kult Kompagnie
  • Bezoekadres: Ladogameer 17, , 3446 JA Woerden
  • Contact: Mark van Leeuwen , voorzitter | 0645420705 | info@kultkompagnie.nl