Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbrief



Items voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Winterfair

vr 8 december 2017 t/m za 9 december 2017

Vrij: 16.00 tot 21.00 uur zat: 10.00 tot 17.00 uur

Op vrijdag 8 december vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur ben je van harte welkom in het prachtige, historische centrum van Woerden. Er zullen ongeveer 100 verschillende kerstkramen aanwezig zijn die de meest originele en leuke kerstcadeautjes verkopen. Je vindt er alles voor onder de boom. Een mooie plek om al jouw kerstinkopen in één keer te scoren.

 

Op zaterdag 9 december van 10.00 uur tot 17.00 uur is de Winter Fair Woerden nog steeds in volle gang. Ga tussen het shoppen door gezellig langs het foodplein voor een heerlijke versnapering, een glaasje warme chocolademelk, gluhwijn of een andere lekkernij. Het overdekte terras is heerlijk verwarmd met terrasverwarmers.


Wat is er allemaal te doen?

Na de opening van de ijsbaan op het Kerkplein in Woerden begint de Winter Fair Woerden met een lampionnenoptocht. Uiteraard is de inmiddels bekende kersttrein deze twee dagen ook aanwezig. Je vindt hem op de hoek van de Voorstraat en Nieuwstraat. Tijdens de lampionnenoptocht rijdt hij voorop samen met de Kerstman. Neem na je bezoek aan de winter fair direct een kerstboom mee naar huis om de kerstsfeer compleet te maken. De opbrengst van de verkoop gaat naar het goede doel! Ook zijn er weer diverse workshops, is er échte sneeuw aanwezig, zorgt de Mantelmeeuw ook dit jaar weer voor gezellige kerstkoren en kun je op de foto met de Kerstman of Sneeuwkoningin.

 

Neem een kijkje bij de levende kerststal of kom zweven in de zweefmolen op het foodplein. We werken nog hard aan het programma en er komt nog veel meer leuks aan. Het volledige programma komt in november op de website.

 

VRIJWILLGER ZIJN TIJDENS WINTER FAIR WOERDEN?

Laat de warme kerstgevoelens in je los en hijs je tijdens de Winter Fair Woerden in prachtige Charles Dickens kleding. Of betover iedereen in een prachtig ijskoninginkostuum. Heb jij interesse om de kerstsfeer te verspreiden in kostuum op 8 en 9 december? Neem dan contact op via: www.winterfairwoerden.nl/contact-winter-fair-woerden/.


Locatie

Centrum Woerden


a- algemeen:  beurs- markt -actie

a- algemeen: beurs- markt -actie