Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

27e Goodwillconcert Douane Harmonie

za 14 oktober 2017

zaal open 19.15 uur/ aanvang 20.00 uur. Zangeres Erica Yong. dirigent Björn Bus.

Ook in de 27ste editie van het Goodwillconcert hebben we weer een muzikale verrassing voor u. Per 1 januari van dit jaar staat het Orkest onder leiding van onze nieuwe dirigent Björn Bus. Met Björn Bus hebben we een geweldige dirigent weten vast te leggen waarmee we de komende jaren zeker weer mooie muzikale momenten gaan beleven.


In deze 27ste editie kunt u dat voor de eerste keer gaan ervaren.

Zoals u gewend bent spelen we voor de pauze weer een toegankelijk klassiek georiënteerd programma en na de pauze zal Erica Yong u trakteren op een mix van Nederlandstalige muziek en bekende nummers uit het Soul repertoire.

 

Erica Yong  was al eerder met veel succes onze gast en dat is voor ons de reden geweest om haar opnieuw te vragen. Erica toerde door India en met de Tree Degrees door Sri Lanka. In 1994 stond ze in Wenen met de voorstelling The Sound of Motown. In 2005 trad Yong op het Harare International Festivals of Arts in Zimbabwe op. Ze zong jingles in voor verschillende Nederlandse radiostations, waaronder Q-music en 3FM. Ook zong ze tussen 2005 en 2008 de intro van Goede tijden, slechte tijden.

 

Helaas hebben wij de Slagwerkgroep dit jaar niet in ons programma op kunnen nemen, zij verlenen op 14 en 15 oktober medewerking aan de Internationale Taptoe België te Lommel. 

Naast onze nieuwe dirigent hebben we met ingang van dit jaar ook een nieuwe speaker.

 

Zijn naam is Remy de Voogd. Remy heeft een ruime ervaring opgebouwd als presentator van de Nederlandse Boksbond en is ook zeer actief in het bekende darts circuit.

 

U kunt zich tot 23 september aanmelden via onze website (www.douaneharmonie.nl), klik op onze
“Agenda” en klik hierna op “kaarten bestellen” bij zaterdag 14 oktober Goodwill concert.


Locatie

“De Schulenburch” Overstek 2, 3471 Kamerik


a: algemeen Concerten

a: algemeen Concerten