Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Magic Circus

vr 13 oktober 2017 t/m ma 16 oktober 2017

dagelijkse voorstelling. aanvang 16.00 uur. Circuskassa een uur voor aanvang geopend.

Hoezee, het circus komt weer naar de stad. Van 13 tot en met 16 oktober staat de circustent op het Exercitieveld. Maak je op voor komische clown Jofri, acrobaten en nog veel meer acts in een voorstellen van ruim anderhalf uur.

13 t/m 16 oktober vanaf 16.00 uur, Exercitieveld.

 

 

Vr     13     oktober     16.00 uur  
Za     14     oktober     16.00 uur  
Zo     15     oktober     16.00 uur  
Ma     16     oktober     16.00 uur  

 

Duur voorstelling: 100 minuten
Circuskassa een uur voor aanvang geopend.

Koop uw kaarten bij één van de PRIMERA vestigingen in Nederland
(kaarten tot 13:00 uur op de showdag in de voorverkoop) daarna alleen nog vanaf een uur voor de show aan de circuskassa.

 

 ”Te Koop” is de titel van de nieuwe show waarmee we dit jaar als een wervelwind door de grootste Nederlandse steden stormen. Een spektakel waarin ons moderne theatercircus de maatschappij een spiegel voorhoudt. Dat maakt Magic Circus uniek voor een bezoek met of zonder kinderen.

Jofri de straatventer - Magic Circus 2017: Te KoopStraatventers, waar zijn ze gebleven? De allerlaatste echte straatverkoper heeft zijn karretje vol handel dit jaar midden in de tent van Magic Circus geparkeerd. Iedereen staat raar te kijken, maar al snel blijkt dat de komische koopman Jofri voor elk wat wils heeft. Een gigantische ijzeren haaienkaak, je moet wel gek zijn om dat te kopen. Niet verwonderlijk dus dat de koper in een dwangbuis zit. Vervolgens laat deze waaghals zich hangend in de opengesperde kaak ophijsen. Hij hoopt uit de dwangbuis te kunnen ontsnappen voor de kaak dichtklapt. Snijdende spanning. Zal het lukken of wordt het een Freek Vonkje?

 

Anna & Stephan acrobatische recyclingIn het kader van recycling kopen de acrobaten een joekel van een tractorband. Je staat versteld wat ze daar mee kunnen, zowel in de piste als hoog erboven. De kassadame heeft een nieuwe rekenmachine nodig. Resultaat is de ietwat ongebruikelijke aanschaf van een mini-paardje dat een waar rekenwonder blijkt te zijn. De artiesten zijn tevreden, de straatventer lijkt alles te kunnen verkopen. Alles? Nee, want niet alles is te koop. Liefde niet. En barmhartigheid evenmin. Dat zijn juist de dingen die het leven leefbaar houden. Die de wereld “great again” kunnen maken. Te koop? OK, maar niemand voelt zich bekocht. Koop kaarten en je bent voor altijd verkocht!


Locatie

Excersitieveld oostsingel 3441 GB Woerden


a: algemeen Evenementen

a: algemeen Evenementen