Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Wereldlichtjesdag

zo 10 december 2017

Tijdstip: 19.00-20.00 (inloop va 18.30) Gezamenlijk stil staan bij overleden kinderen.

Samen staan we stil op Wereldlichtjesdag.

In 2017 voor de tweede keer in Woerden.

Elk jaar wordt er wereldwijd stil gestaan bij de overleden kinderen. Dit is sinds 1997 vanuit de Verenigde Staten georganiseerd om 1 dag per jaar stil te staan hierbij. Traditiegetrouw wordt dit elk jaar op de tweede zondag in December om klokslag 19.00 gehouden.

 

Door een vast tijdstip hiervoor uit te kiezen is er 24 uur lang, ieder uur licht en aandacht voor de overleden kinderen.

Na een succesvolle eerste keer in 2016 zal dit bijzondere evenement weer worden georganiseerd in het Westdampark te Woerden.

Het doel van Wereldlichtjesdag Woerden zal naast het herinneren van onze overleden kinderen ook een functie kunnen hebben waarbij het verdriet gedeeld mag en kan worden.

Alle aanwezigen hebben hetzelfde meegemaakt in eigen omgeving .

Wereldlichtjesdag Woerden zal naast veel kaarslicht, aangekleed worden met een aantal sprekers, muziek en vooral aanwezigheid van elkaar.

Iedereen die een kind heeft verloren of hier in de nabije omgeving mee te maken heeft gehad, jong of oud, is welkom.

 

(hou er rekening dat het evenement niet overdekt en verwarmd is, kleed je dus warm aan en neem voor de zekerheid een paraplu mee)

 

Als u het op prijs zou stellen dat de naam van uw kind ook voorgelezen wordt, ongeacht of u zelf aanwezig bent of niet, kunt u dat via Facebook doorgeven of via de mail naar wereldlichtjesdagwoerden@gmail.com


Locatie

Westdampark Woerden


Website: Wereldlichtjesdag