Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

GirlsNight cinema met "Misfit!"

vr 22 september 2017

Aanvang: 19.00 uur - Prijs € 10,00 incl drankje en hapje. Speciaal voor alle jonge meiden.

Om de GirlsNight te vieren krijg je bij binnenkomst een drankje en word je in de pauze getrakteerd op een lekkere bittergarnituur!

 

Djamila, bekend van de hitsingle Brickwall en het YouTube-kanaal MeisjeDjamila, maakt haar filmdebuut in de nieuwe Nederlandse komedie Misfit. Vandaag zijn de opnamen begonnen.

De in Amerika wonende Djamila is met meer dan 680.000 abonnees (veelal tienermeisjes) een buitengewoon succesvolle vlogger. De 25-jarige Djamila (afkomstig uit Utrecht, maar woonachtig in Texas) begon in 2013 met haar kanaal omdat ze ‘het kletsen in het Nederlands zo miste’. In veel filmpjes laat ze de verschillen tussen Amerika en Nederland zien.

 

Misfit!

Bij welke squad hoor jij?! Daar draait het om in de nieuwe film Misfit! Op vrijdag 22 september kom je erachter tijdens onze GirlsNight!

Misfit is een high school komedie en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland. In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen. Haar leven staat op zijn kop als ze in Nederland door de VIP squad, de drie populairste meisjes van de school, als -Misfit-, een buitenbeentje, wordt bestempeld.

Als de kans zich voordoet om naar Amerika terug te keren pakt ze die dan ook met beide handen aan, ook al moet ze daarvoor op school een ingewikkeld dubbelleven leiden. Dan wordt ze ook nog eens verliefd op Nick (Niek Roozen) en gaat ze zich steeds meer afvragen: wil ze echt terug of wil ze toch blijven?

 

LET OP: Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk vrijdag 15 september opgehaald en betaald te worden. Alle niet-opgehaalde kaarten gaan zaterdag 16 september opnieuw in de verkoop.

 

Zaal open: 18.30 uur
Regisseur Erwin van den Eshof
Acteurs  Djamila, Jill Schirnhofer, Donny Roelvink
Tijdsduur  2 uur,


Locatie

AnnexCinema, Rosmolenlaan 1, Woerd


Annex Cinema

Annex Cinema

  • Meer informatie over Annex Cinema vindt u in de cultuurmap: Annex Cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl