Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

NachtSessies:

di 17 oktober 2017

van 21:30 tot 23:55 uur. gratis toegankelijk/vrijwillige bijdrage. er zijn circa 40 plekken.

voor de vijfde editie hebben we Sam & Julia en To Twelve uitgenodigd.

Dat beloofd dus een hele fijne avond te worden!

 

NachtSessies brengt muziek op de mooiste plekken van Woerden en deze editie zijn wij te gast bij Bistronoom Woerden.

 

Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Genieten zonder ruis van geklets of telefoons. Echt luisteren en genieten van het moment. Wegdromen bij de artiest die zijn ziel bloot legt en bereid is om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep 'vreemden'.

Voor de vijfde editie hebben wij weer twee acts uitgenodigd die wij fantastisch vinden.

 

  • Sam & Julia

Een akoestische gitaar, een piano, twee karakteristieke stemmen en krachtige verhalende songs. Dat zijn de basisingrediënten van country/folk duo Sam & Julia. Zij onderscheiden zich met loepzuivere harmonieën, een intieme live sfeer en hun 60’s looks.

 

Sam houdt van rauwe gitaarsolo’s, blues-rock, The Beatles en Jimi Hendrix. Julia houdt van een soulvolle sound, schrijnende songteksten, Lianne La Havas en Amos Lee. Samen genieten ze van classic heroes Bob Dylan, The Band, Johnny Cash & June Carter, Simon & Garfunkel en Cat Stevens.

Na twee repetitiesessies was het eigenlijk al duidelijk. De muzikale klik was er. In een paar maanden tijd breidden Sam en Julia hun repertoire in gestaag tempo uit. Inspiratie is er volop en worden ze niet geïnspireerd door hun omgeving, dan worden ze dat wel door elkaar.

Beiden komen steeds met heel verschillende song-concepten die ze dan zo uit weten te werken dat het toch weer een perfecte mix is van de creativiteit en stijl van zowel Sam als Julia. In 2016 stonden zij in de finale van de Grote Prijs van Nederland en gaan deze zomer mee met Horizontoer.

Luitsteren?

 

  •  To Twelve

Vermeng een vleugje Fleetwood Mac met een klodder The Eagles, stop deze in een nieuw, energiek en vooral modern jasje en je krijgt het ongekunstelde To Twelve. Pure popmuziek, maar niet zoals je dat gewend bent. Met country en folky invloeden weten de muzikanten van To Twelve zich te plaatsen in een genre waar meerdere soorten muziek met elkaar versmolten zijn. Je kunt het gerust een nieuw genre noemen: dromerige countrypop met een rauw randje.

 

To Twelve stond onder andere in de finale van Art Rocks (Eurosonic/Noorderslag), tourde door het mooie Frankrijk en Ierland en trekken deze zomer met hun onlangs aangeschafte vintage camper door Europa. De inspiratie die ze onderweg opdoen worden verwerkt in songs voor een nieuw album. In het najaar van 2017 gaan zij mee op tour met Wouter Hamel.

luisteren?
-----
De avond is gratis toegankelijk maar wij vragen de bezoekers een leuk bedrag in de gitaarkoffer van de optredende artiest te doen.

Er is plek voor 40 luisteraars!


Locatie

Bistronoom Kruittorenweg 13, 3441 AV Woerden


Kult Kompagnie

Kult Kompagnie

  • Meer informatie over Kult Kompagnie vindt u in de cultuurmap: Kult Kompagnie
  • Bezoekadres: Ladogameer 17, , 3446 JA Woerden
  • Contact: Mark van Leeuwen , voorzitter | 0645420705 | info@kultkompagnie.nl