Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

NachtSessies: Josephine Zwaan & Lola

vr 15 september 2017

van 20:00 tot 22:00. Optreden = gratis toegang maar wij vragen de bezoekers een leuk bedrag in de gitaarkoffer van de artiest te doen. Er is plek voor 40 luisteraars!

NachtSessies brengt muziek op de mooiste plekken van Woerden.

Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Genieten zonder ruis van geklets of telefoons. Echt luisteren en genieten van het moment. Wegdromen bij de artiest die zijn ziel bloot legt en bereid is om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep 'vreemden'.

Voor de vierde editie hebben wij twee acts uitgenodigd die wij fantastisch vinden.

  • ∆ Josephine Zwaan

Josephine Zwaan schrijft Nederlandstalige liedjes over het hedendaagse leven. Met haar warme, heldere stem zingt zij niet alleen over de liefde, die vaker wel dan niet ingewikkeld is. Ook bespreekt zij de overvloed aan keuzes, de drang om alles te begrijpen, en de bijbehorende ongeduldigheid die onze tijd kenmerken. Dit doet zij op een intieme en persoonlijke wijze, zodat je je er ongetwijfeld in zult herkennen.

In 2014 betoverde Josephine Zwaan de jury van De Beste Singer-Songwriter van Nederland en belandde zij samen met vijf andere singer-songwriters in de finale. Afgelopen jaar bracht zij haar debuutalbum 1/4 uit.

https://open.spotify.com/album/3Wt4xveJLLkPQK6CWViB52

  • ∆ LOLA

LOLA is een samensmelting van Hannah Veldhoen’s liefde voor melancholische pop en Suzie Hagens’ passie voor jazz. Ze ontmoeten elkaar in de zomer van 2014. Wat volgt zijn vele avonden samen zingend bij kampvuren, die later plaats maken voor festivals zoals Solar en Sziget. Geen typische singer/songwriter muziek, maar verrassende tweestemmige Nederlandstalige liedjes over het leven van twee Amsterdamse meisjes.

https://soundcloud.com/lolamuziek
-----

De vijfde editie is op vrijdag 20 oktober. De locatie en artiest maken we later bekend.

NachtSessies wordt mede mogelijk door een bijdrage van Cultuur Platform Woerden (CPW). Bedankt!


Locatie

Galerie Van Slagmaat Leidsestraatweg 36 Woerden


Kult Kompagnie

Kult Kompagnie

  • Meer informatie over Kult Kompagnie vindt u in de cultuurmap: Kult Kompagnie
  • Bezoekadres: Grotesteeg 3, 3441 BL Woerden
  • Contact: Will Stoof , voorzitter | info@kultkompagnie.nl