Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Wijn "event"

za 23 september 2017

Georganiseerd door Wijnwinkel Saudade en de Hall. van 12.00 tot 23.00 uur, de entree is gratis, Wel een glas kopen voor € 7,50.

Er komt weer iets nieuws in Woerden. Iets waar wijnliefhebbers wel blij van móeten worden. Er komt namelijk een evenement waar alles, maar dan ook echt alles, draait om wijn! 

Het nieuwe Woerdense wijnevenement is op 23 september en wordt georganiseerd door Wijnwinkel Saudade en de Hall. Het werkt zo: je koopt een wijnglas bij binnenkomst voor €7,50 en dat is je entreebewijs waarmee je deel kunt nemen aan allerlei workshops, proeverijen en masterclasses.

 

Rollend naar huis?

Wijnproeven hoor je natuurlijk te doen mét uitspugen. Dat lijkt misschien zonde, maar het is in dit geval maar goed ook, want er zijn wel 100 wijnen om te proeven. Als je niet rollend naar huis wilt, zit er maar een ding op: uitspugen, zoals het ‘heurt’.

Het is sowieso natuurlijk handig om voor een bodempje te zorgen. En dat kan makkelijk, want er zijn ook hapjes voor de juiste ‘foodpairing’ met je wijn.
Kinderen proeven mee

Nee, nee, de kinderen krijgen écht geen wijntje ingeschonken. Maar met alcoholvrije sapjes kun je natuurlijk net zo goed proeverijtjes doen. Want wat is dit nou eigenlijk precies voor smaakje?

 

entree is gratis,

maar je betaalt €7,50 (voor je glas) om deel te nemen. ’s avond is er trouwens ook een (wijnmakers)diner. Daarvoor kun je binnenkort reserveren.


Locatie

Hall : burgerEI & zakenlui
Korenmolenlaan 4, Woerden

Hall : burgerEI & zakenlui

Hall : burgerEI & zakenlui