Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Elke Vierveijzer - Zonder Genade

wo 13 december 2017

aanvang 20.15 uur / € 12,50 + evt. daghap € 8,- "ongekende combinatie van kleinkunst, cabaretteksten en volle muzikaliteit."

NIEUW: Elke Vierveijzer Breekt de Week Dit seizoen kun je op 7 woensdagavonden in Het Klooster genieten van aanstormend cabaret- en kleinkunsttalent. In alle haast na werk of studie de supermarkt doorrennen om daarna een snelle maaltijd te koken, hoeft deze avonden niet. Tussen 19.00 en 19.30 uur verwelkomt de chef van HALL | burgerEI & zakenlui je in Het Klooster en kun je plaatsnemen aan een van de lange tafels voor een heerlijke daghap. Met een lekker drankje geniet je daarna in de zaal van een avond topcabaret of kleinkunst door de sterren van de toekomst.

 

Over de voorstelling:

Het leven deelt rake klappen uit. Als je even niet oplet, spuugt ze je vol in het gezicht. Elke Vierveijzer, finalist van het Amsterdams Kleinkunstfestival 2015 en in 2014 afgestudeerd aan de koningstheateracademie, spuugt terug. Zonder Genade is een programma waarin ze een ongekende combinatie toont van Nederlandse kleinkunst/cabaretteksten en volle muzikaliteit. Dat resulteert in adembenemende liederen die altijd wel ergens schuren, of juist onverwacht troostend zijn. "Haar liedjes bevatten prachtige, haast literaire teksten. (…) waarschijnlijk het mooiste wat het Amsterdams Kleinkunst Festival dit jaar te bieden had." (Parool)

 

Kaarten en FOODticket: https://www.kloosterwoerden.nl/theater-lvp/


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden

Klooster | Theater

Klooster | Theater