Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Martijn Kardol - Bang (+ Hall daghap)

wo 22 november 2017

aanvang 20.15 uur / € 12,50 Leids Cabaret Festival en Groninger Studenten Cabaret Festival. evt, tussen 19.00 en 19.30 HALL daghap (€ 8,-)

NIEUW: Martijn Kardol Breekt de Week Dit seizoen kun je op 7 woensdagavonden in Het Klooster genieten van aanstormend cabaret- en kleinkunsttalent. In alle haast na werk of studie de supermarkt doorrennen om daarna een snelle maaltijd te koken, hoeft deze avonden niet.

 

Tussen 19.00 en 19.30 uur verwelkomt de chef van HALL | burgerEI & zakenlui je in Het Klooster en kun je plaatsnemen aan een van de lange tafels voor een heerlijke daghap. Met een lekker drankje geniet je daarna in de zaal van een avond topcabaret of kleinkunst door de sterren van de toekomst. Over de voorstelling: Martijn Kardol won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat nog geen cabaretier ooit eerder is gelukt.

 

Wat zou jouw reactie zijn wanneer er een aanslag plaatsvindt precies op dat moment en op die plek waar jij je net begeeft? Ben je bang en loop je weg of kijk je de angst in de ogen en schiet je juist te hulp? Zonder het zelf in de gaten te hebben werd er een aanslag gepleegd in zijn directe omgeving. Tot aan dat moment was zijn leven een jongensboek, maar nu is hij zoekende. Of is hij gewoon 'Bang'?

 

Kaarten en Foodticket: https://www.kloosterwoerden.nl/theater-lvp/


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden

Klooster | Theater

Klooster | Theater