Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Open repetitie Sing 2 Swing

ma 26 juni 2017

van 20.00 – 21.30 uur / dansstudio van Het Klooster./ Swing uit de jaren ’30 en ’40 tot hedendaagse popmuziek

Popkoor Sing 2 Swing van Het Klooster organiseert op maandag 26 juni een open repetitie. Iedereen is van harte uitgenodigd om vrijblijvend een avondje onderdeel uit te maken van dit gevorderde vrouwenkoor. Het koor repeteert van 20.00 – 21.30 uur in de dansstudio van Het Klooster onder leiding van Loes van Schaijk.

 

Aanmelden kan met een mailtje naar loesvanschaijk@gmail.com.

 

Over het koor.


Sing 2 Swing is net als het Pop/Musicalkoor een cursus van Het Klooster. Bij optredens zingt Sing 2 Swing alles uit het hoofd (zonder teksten of bladmuziek dus) zodat de handen vrij zijn voor expressie en soms een eenvoudige choreografie. Het repertoire varieert van swing uit de jaren ’30 en ’40 (Shout Sister Shout van The Boswell Sisters, Kiss the Boys Goodbye van Mary Martin) tot hedendaagse popmuziek (een medley van David Bowie songs, Wake me up en Hey brother van Avicii) en van alles en nog wat uit alle decennia daartussen.

Bij Sing 2 Swing wordt gezelligheid gecombineerd met een serieuze werkhouding: van alle zangers wordt verwacht dat ze thuis oefenen met de ingezongen mp3s zodat de repetities vlot verlopen en er lekker samen gezongen kan worden. De groep is bewust klein, zodat iedereen elkaar kan leren kennen en er ruimte is voor individualiteit.


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Klooster | Kunstencentrum

Klooster | Kunstencentrum