Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

21e Babypop-festival

vr 1 september 2017 t/m za 2 september 2017

toegang gratis - vrijdag 18.00 uur tot 24.00 uur - zaterdag 13.00 uur tot 01.00 uur. zie line up hieronder

Welkom op het meest eigenzinnige popfestival van midden nederland.

Op een centrale locatie midden in het groene hart ligt het sfeervolle festivalterrein omringd door natuurgebied Park Bredius en de Woerdense singels rondom het poppodium Babylon.

 

Woerden heeft een grote traditie in succesvolle festivals waarvan Babypop het oudste nog bestaande en langstlopende is. Op www.babypop.nl volg je het laatste nieuws en tref je alles wat je moet weten over dit pure festival met gratis toegang.

 


Programma
Vrijdag (18.00 – 00.00)

  • Main Stage: Sticky Sweet - 12:04- Playyard-The Big Fat Bitches
  • Babyzone: Taluco -LEGION

 

Zaterdag (13.00 – 01.00)

  • Main Stage: Marvelicious -Lights Out- Cloudy Daze - MajestiQ - Two Shakes of a Lamb’s Tail - SUPER STAR - GODS - Sidewalk - Old Man’s Riot
  • Babyzone: Kids DJ - Joey - Unishock - Arno Verhoeff

 

 

 of a Lamb’s Tail @ Zaterdag

Two Shakes of a Lamb’s Tail staat zaterdag als één van de grote namen op Babypop! Deze drie heren besloten dat het tijd was voor Muziek in 2011, waarbij zij hun band hebben opgericht. Tijd voor Muziek. Juist ja, Muziek met een hoofdletter. Oftewel: Muziek gemaakt met hart en ziel, met het gevoel en de sfeer van het moment, in de ruimte waar je bent.

Dat is wat er volgens hen gebeurt bij een optreden van Two Shakes. De heren mengen de energie van het publiek met de uiteenlopende emoties van henzelf. De klanken die daarop volgen zijn elke keer verschillend, en elke keer opnieuw de moeite waard. De muziek die dan ontstaat is te beschrijven als sixties psych rock, maar zelf noemen ze het Next level blues. Inspiraties komen onder andere vanuit Cream, The Doors, Led Zeppelin, Pink Floyd, en ga zo maar door.

 

Het Babypop Festival

wordt georganiseerd op non-profit basis, door enthousiaste vrijwilligers. De oorsprong van het festival ligt in poppodium en jongerencentrum Babylon uit Woerden, maar sinds enkele jaren is Stichting Babypop een autonome stichting. Sindsdien zijn ook steeds meer Woerdense vrijwilligersorganisaties betrokken geraakt bij de festivalorganisatie, waar onder ook vrijwilligers van jongerensociëteit K’77 en vrijwilligers van Scouting Woerden. Het bestuur bestaat uit wisselende vrijwilligers van alle organisaties en is ieder jaar ten minste 3 tot maximaal 15 man sterk.


Locatie

Babylon, Burg. van Kempensingel Woerden


Babypop Stichting

Babypop Stichting