Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Wandeling ‘Leven in de polder’

za 26 augustus 2017

langs plekken waar je normaal niet mag komen. Inschrijfgeld € 10,- volwassene € 5,- kind/ 14 km / Start tussen 10.00 en 13.00 uur.

wandeling ‘Leven in de polder’

De Stichting ‘Leven in de polder’ organiseert een unieke wandeling door de polder langs plekken waar je normaal niet mag komen.

 

De opbrengst van het inschrijfgeld van € 10,- per volwassene en € 5,- per kind is voor Inloophuis ‘Leven met kanker’. Iedereen kan deelnemen aan deze unieke wandeling en bij voorinschrijving krijgen deelnemers een inspiratiewaaier cadeau.

Rob van Hoogdalem van Stichting Leven in de polder heeft een prachtige wandeling van 14 kilometer lang uitgezet. Deze start bij de Milandhof in Zegveld en doet onderweg diverse leuke en informatieve plaatsen aan:
* Bij de katholieke kerk in De Meije wordt uitleg gegeven over de kerk.
* Vanaf restaurant Strand Zomer worden de wandelaars in een half uur durende tocht over de plassen gevaren naar een deel van de polder waar normaal niemand mag wandelen.
* Bij Boerderij de Koekoek krijgen deelnemers uitleg over de schraallanden en een imker vertelt over zijn bijen.
* Kaasboerderij de Groot geeft informatie over het bedrijf.

 

Deze prachtige wandeling door natuur en rust is goed aangegeven met bordjes en voor iedere wandelaar goed te doen. Starten met de wandeling kan op zaterdag 26 augustus tussen 10.00 en 13.00 uur. Het eindpunt is eveneens bij de  Milandhof in Zegveld.

Wie mee wil wandelen kan zich vooraf inschrijven bij het Inloophuis ‘Leven met kanker’, Wilhelminaweg 12 in Woerden en krijgt een inspiratiewaaier cadeau. Voor meer informatie en openingstijden check de website www.inloophuislevenmetkanker.nl.
 


Locatie

Startplek. de Milandhof Zegveld


Samen Sterk Huis

Samen Sterk Huis