Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Knotwilgenloop

za 25 februari 2017

De loop bestaat uit een halve marathon en prestatielopen over 5, 10 en 15 km. Het parcours vertrekt vanaf de baan van Clytoneus

De Knotwilgenloop wordt jaarlijks op de laatste zaterdag van februari georganiseerd. De loop bestaat uit een halve marathon en prestatielopen over 5, 10 en 15 km. Het parcours vertrekt vanaf de baan van Clytoneus en loopt via Kromwijk en het Linschoterbos tot Oudewater en weer terug naar de baan. Het is een mooi parcours met zijn vele honderden knotwilgen.
Start-tot-Finish
Deze activiteit heeft tot doel om nieuwe en onervaren triathleten te laten kennismaken met de triathlonsport en ze voor te bereiden om de 1/8e triathlon van Woerden te kunnen volbrengen.

 

Sportpark Cromwijck Waardsedijk 29 3448 HV Woerden

Indien u gebruikmaakt van een navigatiesysteem voer dan enkel de straatnaam Waardsedijk in, dus zonder huisnummer! Dit geeft het beste resultaat. U bereikt de juiste parkeerplaats van sportpark Cromwijck door vervolgens de eerste afslag links te kiezen. U kruist dan eerst een fietspad, direct daarna rechtsaf, het parkeergedeelte dat u nu nadert, ligt recht tegenover de ingang van AV Clytoneus. Het wandelpad inslaan, ongeveer 150 m tot aan de ingang van de atletiekbaan.

Programma
halve marathon 14:00 uur:
prestatielopen

  • 14:10 uur:

15 kilometer

  • 14:20 uur:

10 kilometer

  • 14:30 uur:

5 kilometer

 

Inschrijfgeld halve marathon € 5,-
15 km € 4,-, overige lopen € 3,-, jeugd t/m 12 jaar € 1,-
 

Op de dag zelf kan ook nog ingeschreven worden in de kantine van atletiekvereniging Clytoneus aan de Waardsedijk. Kleed- en douchegelegenheid is aanwezig.
Parcoursoverzicht
10 & 5 km,
21 & 15 km.
Het parcours gaat door het natuurgebied van Linschoten naar Oudewater en terug.

Start en finish zijn op de kunststofbaan van Clytoneus.

http://www.clytoneus.nl/kalender/2017/2/25/knotwilgenloop-2017/
Verdere informatie
Voor de wedstrijdloop geldt een tijdslimiet van 2 uur en een kwartier. Bekers zijn beschikbaar voor de wedstrijdlopers. Alle deelnemers ontvangen een gratis consumptie.


Locatie

a- algemeen - sport


Website: Knotwilgenloop


a- algemeen - sport

a- algemeen - sport