Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Nathalie Pagie signeert

za 24 juni 2017

aanvang 14.00 uur Nathalie signeert haar boeken. Ze schrijft spannende verhalen met vaart, toegankelijk voor een breed publiek.

Nathalie Pagie (1974) is thrillerauteur en communicatieadviseur. Ze woont met haar man en twee kinderen in Breda. In 2013 debuteerde zij met De Toneelclub en een jaar later verscheen De Campus, waarvan inmiddels al meer dan 15.000 exemplaren zijn verkocht.

 

Paradijsvogels is de eerste in een serie over journalistenduo Tara Linders en Diego Martinez. De eigenzinnige journaliste Tara Linders vertrekt naar Aruba voor een commerciële reportage over jonge succesvolle carrièrejagers. Als ze een Vlaams meisje ontmoet dat in nood verkeert, stuit ze op een compleet ander verhaal. Met hulp van haar collega Diego Martinez gaat Tara op onderzoek uit en ontdekt ze dat het eiland ook duistere kanten herbergt. Samen trekken ze een grotere beerput open dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden: het luxe eilandleven blijkt niet meer dan een zeepbel. Als de bewoners zich tegen haar keren, zal ze moeten vechten voor haar leven.

In 2016 wordt thriller 4 verwacht: Casa Familia

 

 

Verhalen met vaart

Nathalie schrijft spannende verhalen met vaart, toegankelijk voor een breed publiek. Jonge eigenzinnige vrouwen spelen de hoofdrol. Inspiratie haalt Pagie uit haar eigen leven: de locaties bezocht ze zelf en ook enkele personages zijn uit het leven gegrepen. Daarnaast put ze uit haar grenzeloze en bizarre fantasie.


Locatie

Libris/Karssen Voorstraat 15 Woerden


Libris Woerden (Karssen)

Libris Woerden (Karssen)