Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Nachtklooster Festival

za 30 september 2017

aanvang 20.00 uur/ € 10,- & € 12,50 (zaal) waanzinnige avond met Matt Winson • Tom Tukker • Radio Eliza • Telefunke e.v.a.

Kult Kompagnie heeft wederom de sleutel van het klooster om een onvergetelijke avond te creëren vol talent. NachtKlooster is een avond met nieuwe ontdekkingen, een avond waar je aangenaam wordt verrast.
Zet 30 september met grote letters je agenda. NachtKlooster is terug, en hoe!


Om altijd te blijven verrassen en altijd nieuwe ontdekkingen te laten zien, kan NachtKlooster met grote trots de nieuwe huisstijl onthullen. Verwacht een nieuw logo, een geheel vernieuwde website en een nieuwe filosofie die al jouw zintuigen zal prikkelen. De kloosteruil. Het ware nachtdier met grote ogen, haar draaiende kop, uitstekend gehoor en enorme wijsheid is het nieuwe icoon van NachtKlooster. Grijze muizen zullen bij NachtKlooster niet overleven, deze worden opgevreten.


NachtKlooster is meer dan muziek, zo  is er ook kunst, cabaret, een markt en ‘food & drinks’.

 

Line-up 2017

Nachtklooster, een line-up waarvan je oren zullen klapperen. Talent dat op het punt staat om door te breken. Artiesten die talentprijs na talentprijs binnenslepen. Muzikale helden die Het Klooster op haar grondvesten zal laten beven.

    Matt Winson
    Bovenste Knoopje Open
    Tom Tukker
    Banner.
    AAPNOOTMIES
    Radio Eliza
    Telefunke
    PuinhoopXL
Meer Line UP

 

VIDEO

 

 

 


Fotoalbum van Nachtklooster Festival


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Website: Nachtklooster Festival


Kult Kompagnie

Kult Kompagnie