Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Singelpolo

za 26 augustus 2017

Van 11.00 tot 17.00 uur voor publiek zijn er groenstroken om te liggen/zitten/eten/drinken

Singelpolo een waterpolo evenement met twee doelstellingen. Ten eerste om ZPC Woerden en de waterpolosport meer bekendheid te geven en ten tweede als voorbereiding op het komende waterpoloseizoen.

 

 

derde editie. De opzet van het toernooi wordt verbeterd. Hierbij streven we naar weinig wachttijd voor de deelnemende teams. We verwachten rond een uur of 11.00 uur te starten, waarbij we om 17.00 uur de laatste wedstrijden spelen.

 

Na de inspanningen zal er afgesloten worden met een barbecue voor alle deelnemers, leden én supporters van ZPC Woerden.Wij hopen jullie als deelnemer, toeschouwer of sponsor te begroeten op 2 september!

 

Parkeren

Parkeren rond de locatie van het toernooi is ideaal op het parkeerterrein op het grote parkeerterrein aan de Houttuinlaan naast station Woerden. Dit parkeerterrein is gratis, op zaterdag goed bereikbaar en op 5 minuten lopen van de toernooilocatie. Wij adviseren je hier te parkeren. Leden van ZPC Woerden wordt gevraagd aan de stationsweg bij Café Victoria de fietsen neer te zetten.

 

Speelveld

Het speelveld plaatsen wij aan de waterkant van de Stationsweg. Met touwen en boeien wordt het veld bevestigd. Ondanks dat het veld zo dicht mogelijk aan de kade wordt gelegd zullen er deze dag ook boten langsvaren. Wij willen jullie vragen de vaarroute gedurende de hele dag vrij te houden.

 

Ligweide + faciliteiten

Rond het veld zijn er diverse groenstroken waarvan gebruik gemaakt kan worden om te liggen/zitten/eten/drinken en natuurlijk de andere teams aan te moedigen. Hier zullen ook partytenten worden geplaatst die als omkleedruimte kunnen fungeren. Let op! De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele diefstal.  Er zal tijdens het toernooi meerdere keren een grote Romeinse Boot aanmeren. Zodra zij aankomen moet de grasstrook naast deze aanmeersteiger vrij zijn. Wij willen hiervoor jullie medewerking op voorhand al vragen.

In Café Victoria kan gebruik worden gemaakt van de toiletten.

 

Eten + Drinken

Wij werken samen met Café Victoria aan de overkant van de weg. Hier kunnen de hele dag hapjes en drankjes worden afgenomen. Probeer vandaag dus zeker het Singelei, de Poloburger of drink met je hele team een U20-je. Glazen mogen niet meegenomen worden naar de overkant van de weg, dus hou hier rekening mee.

 

Vanaf 17:00 uur wordt er een barbecue georganiseerd voor alle leden van ZPC Woerden en de deelnemende teams.


Locatie

Singel tussen Defensie eiland en Café Victoria


Website: Singelpolo


a- algemeen - sport

a- algemeen - sport