Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Literaire Café - Griet Op de Beeck

do 1 juni 2017

20.15 uur / € 12,50 Griet op bezoek, een mooie samenwerking met Regiobibliotheek en Libris Woerden.

#VerliefdopGriet
Griet Op de Beeck ontving voor haar succesvolle debuutroman Vele hemels boven de zevende De Bronzen Uil Publieksprijs 2013 en het boek werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs 2013 en de Academica Literatuurprijs 2014. Ook haar tweede boek, Kom hier dat ik u kus, werd door lezers omarmd en er werden inmiddels meer dan 200.000 exemplaren van verkocht.

 

"Het fenomenale succes van Op de Beeck als schrijver valt niet alleen te verklaren uit haar literaire kwaliteiten. Ze spreekt met haar radicale voorliefde voor mensen die anderen niet zien staan en voor een bevrijding van het gevoelsleven en raakt kennelijk een gevoelige snaar, meer nog in Nederland dan in België." (Hans Beerekamp, NRC)


Ook tijdens en na de uitzending van Zomergasten op zondag 21 augustus was dat merkbaar aan de reacties op Twitter, waar #VerliefdopGriet een populaire hashtag werd. 
Literair café


De literaire cafés zijn al een aantal jaar erg succesvol. Een mooie samenwerking met Regiobibliotheek Het Groene Hart en Libris Boekhandel Woerden.
 
Let op! Deze voorstelling is verplaatst van zondag 12 februari naar vandaag, wie eerder kaarten kocht is reeds persoonlijk op de hoogte gesteld.

 

Griet Op de Beeck (1973)

ontving voor haar succesvolle debuutroman Vele hemels boven de zevende De Bronzen Uil Publieksprijs 2013 en het boek werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs 2013 en de Academica Literatuurprijs 2014. Ook haar tweede boek, Kom hier dat ik u kus, werd door lezers omarmd en er werden inmiddels meer dan 200.000 exemplaren van verkocht.

 

Kaarten v cafés zijn voor €12,50 (excl. consumptie) te koop via de website kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348-423066 of persoonlijk aan de Wilhelminaweg 77 te Woerden. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.

 


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden